Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Klassikkoresepti vailla vertaa: Näin teet perinteistä pyttipannua!

Tuomas Kyrö paljastaa tuoreessa kirjassaan reseptin, jolla valmistuu erityisen herkullinen pyttipannu.
Tuomas Kyrö paljastaa tuoreessa kirjassaan reseptin, jolla valmistuu erityisen herkullinen pyttipannu.Shutterstock
Julkaistu 28.10.2016 17:32

MTV LIFESTYLE

Perinteinen pyttipannu on herkullista illallista, jota kelpaa nauttia vaikkapa viikonlopun alkamisen kunniaksi.

Tuomas Kyrön tuoreessa Mielensäpahoittajan keittiössä (WSOY) -kirjassa esitellään klassisen pyttipannun resepti. Verestä ruokamuistojasi ja valmista viikonlopun iloksi herkullinen pyttipannu suosikkikirjailijan reseptillä!

Pyttipannu

200–300 g makkaraa tai savukylkeä
4–6 keitettyä perunaa
1–2 sipulia
1–2 rkl voita
suolaa
mustapippuria rouhittuna
(kermaa)
1 kananmuna ruokailijaa kohden

Kuutioi liha. Kuori ja kuutioi perunat. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipuli voissa paistinpannulla läpikuultavaksi. Lisää pannulle liha- ja perunakuutiot, ruskista ja mausta. Höystä halutessasi tilkalla kermaa.

Hyydytä munat toisessa pannussa niin, että keltuainen jää löysäksi, ja nosta munat pyttipannun päälle.

Lähde: Tuomas Kyrö: Mielensäpahoittajan keittiössä (WSOY)

Lisää aiheesta:

Pyttipannu – Hanna Gullichsenin helppo reseptiVain täysi-ikäisille! Tämä munaherkku taltuttaa krapulan Älä unohda perinneherkkua – valmista maukas siskonmakkarapataTee itse kalapuikkoja – herkullinen lopputulosK-18: Krapulamunat pelastavat hädän hetkellä – älä kokeile kännissäLeipä, joka kruunaa arki-illan – muistatko vielä tämän klassikkoherkun?
RetroMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Retro
  • 13.3.09:34
    Makeiset

    Merkkari-karkit palaavat kauppoihin

  • 8.3.09:44
    Makeiset

    Muistatko vielä nämä ysärikarkit ja -suklaat? Tarjouslehtinen paljastaa vuoden 1997 hinnat

  • 6.3.07:44
    Kahvi

    Anttilan kuvasto paljastaa, mitä kahvipaketti maksoi vuonna 1997

  • 10.2.11:11
    Makeiset

    Ruususuklaa, Jambo, Merkkarit ja muut – herkut, jotka halutaan takaisin kauppoihin!

  • 03.08.202410:02
    Ruoka

    Legendaariset leivät valmistuvat hetkessä – muistatko nämä koulun kotitaloustunnilta?