Mainos

Klassikkoglögin vuosikertamaku julkistettiin – tältä maistuu Blossa vuosimallia 2018!

Makumatkaa maailman ympäri tekevä vuosikerta-Blossa on tänä vuonna hakenut inspiraatiota Italian kuvankauniista Amalfin rannikosta. 

Italiasta inspiraatiota hakeneessa glögissä maistuu tänä vuonna suosikkilikööri Limencellosta tuttu maku – raikas sitruuna. Sitruunan lisäksi glögissä maistuvat vihreät välimerelliset yrtit; timjami, rosmariini ja basilika. Yhdessä nämä maut muodostavat vuoden 2018 Blossa-maun, jonka saapumista monet odottavat jo innolla.

– Blossa 18 di Limonen maussa on limoncelloa, joka antaa glögille miedon, lähes makean kirpeyden, Blossan Chief Blender Åsa Orsvärn kertoo.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

– Maku sopii hyvin yhteen Blossan perinteisten glögimausteiden sekä Välimeren yrttien vivahteiden kanssa. Blossa 18 on jännittävä yhdistelmä aurinkoista Välimerta ja perinteistä pohjoismaista joulua, Orsvärn toteaa.

Sen lisäksi, että Italia on inspiroinut vuosikerran makumaailmaan, myös pullon ihana turkoosi väritys huokuu välimerellistä tunnelmaa. Pullojen vuosittain vaihtuva ulkoasu on kasvattanut myös glogin ystävien lisäksi myös keräilijöiden kiinnostusta vuosikertaglögejä kohtaan.

Blossa vuosimallia 2018 tulee myyntiin Alkoissa 8. lokakuuta alkaen.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja