Klassikkodrinkki uudella twistillä: Tätä vadelmaista cocktailia kannattaa kokeilla!

6:22 Valmista helppoja drinkkejä baarimestarin ohjeilla
Helppojen drinkkien valmistaminen kotona

Appelsiinimehun ja kuohuviinin yhdistelmä, eli Mimosa on monelle brunssin kohokohta. Jos kaipaat vaihtelua perinteisiin, kokeile aivan uusia makuyhdistelmiä.

Pääkuvan videolla baarimestari neuvoo kuusi helppoa drinkkiohjetta.

Klassikoitakin on lupa silloin tällöin päivittää, kuten esimerkiksi tässä Delishin vadelmaisessa Mimosa-ohjeessa on tehty. Vadelmasorbetin, liköörin ja roseekuohuviinin yhdistelmä on raikas ja ihanan pirteän värinen. Juoman valmistaminen on erittäin helppoa, eikä siihen mene kuin kymmenisen minuuttia.

Vadelmainen mimosa (4 annosta)

0,5 dl vadelmasorbettia
12 cl chambord-likööriä (tai esimerkiksi karhunvatukka- tai vadelmalikööriä)
1 pullo roseekuohuviiniä
0,5 dl rakeista sokeria lasien koristeluun
limelohko
vadelmia koristeluun

Levitä sokeri esimerkiksi lautasen päälle. Kostuta lasien reunat limeviipaleen avulla ja dippaa reunoja sokeriin. Aseta lusikallinen sorbettia jokaisen lasin pohjalle ja kaada sitten päälle likööri ja kuohuviini. Koristele tuoreilla vadelmilla.

Lähde: Delish

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja