KL: Kärkipaikka vaihtui ensi kertaa vuosiin: Tässä on Suomen paras ravintola

Ravintola Grön Toni Kostian
Elo-Säätiö

Kauppalehden Option ravintolaäänestyksessä valittiin Suomen parhaat ravintolat alan asiantuntijoiden toimesta.

Helsinkiläisravintola Grön on valittu Suomen parhaaksi ravintolaksi Option Suomen parhaat ravintolat -äänestyksessä. Äänestykseen osallistui 57 suomalaista ravintola-alan vaikuttajaa, joita pyydettiin listaamaan mielestään kolme Suomen parasta ravintolaa.

Kasvispainoitteinen ja villejä raaka-aineita hyödyntävä Grön nappasi äänestyksessä ykköspaikan ja samalla vuosia listan ykkösenä hallinnut Ravintola Olo putosi kolmannelle sijalle. Toiseksi äänestettiin turkulaisravintola Kaskis.

Option Suomen parhaat ravintolat 2017:

1. Grön
2. Kaskis
3. Olo
4. Savoy
​​​​​​​5. Ask

Ravintola Grönin Toni Kostian on parissa vuodessa onnistunut luomaan ravintolastaan menestyksekkään ja kriitikoiden ylistämän suosikkipaikan. Ravintola Grön valittiin Vuoden ravintolaksi aiemmin tänä vuonna Gastronomien seuran toimesta.

– Grönissä kulkee punaisena lankana makujen rohkea yhdistely. Grön on tässä ajassa, mutta kuitenkin erilainen kuin muut ravintolakarttamme tulokkaat. Se onnistuu yllättämään yhä uudelleen yhdistelmillä, joissa ei ole kikkailun makua, vaan päällimmäiseksi jää tunne tyylikkyydestä ja laadukkuudesta, Suomen Gastronomien Seuran puheenjohtaja Kim Palhus ylisti alkuvuodesta.

Lähde: Kauppalehti

***

9:27

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja