Kirsikkatomaatteja ei kannata puolittaa salaattiin – tässä syy

Tiesitkö? Näin saat kirsikkatomaateista paremman makuisia – nappaa salaattivinkki 1:37 Tiesitkö? Näin saat kirsikkatomaateista paremman makuisia – nappaa salaattivinkki
KATSO VIDEO: Teetkö näin kirsikkatomaateille? Maku paranee!

Nappaa vinkit kirsikkatomaattien käyttöön!

Kotimaisen kirsikkatomaatin sesonki alkaa toukokuussa. Pienet punaiset pallerot maistuvat suomalaisille, sillä kirsikkatomaatin maku on yleensä tavallista tomaattia voimakkaampi.

Satokausikalenterista muistutetaan kirsikkatomaatin sopivan ulkonäkönsä puolesta mainiosti salaatteihin, noutopöytiin ja välipalaksi. Tavallisen tomaatin tavoin se kestää hyvin paistamista ja grillaamista.

Moni puolittaa kirsikkatomaatit salaattia varten, mutta näin ei välttämättä kannattaisi tehdä. Satokausikalenterin Samuli Karjula vinkkaa videolla pari kätevää kikkaa, joilla kirsikkatomaateista saa kaiken maun irti.

Katso jutun yllä olevalta videolta tomaattikikat!


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.