Kirjolohta vedetään myynnistä koko Suomessa – älä usko pakkausta: "Tämän jälkeen hävitä tuote"
Kalaneuvos vetää varotoimenpiteenä kylmäsavustettuja kirjolohifileitä myynnistä.
Kalaneuvos Oy tiedottaa vetävänsä takaisin erän tuotteita, joissa on virheellisesti liian pitkä säilyvyysaika. Tuotteet ovat laadultaan moitteettomia, mutta eivät säily hyvälaatuisena pakkaukseen merkittyyn viimeiseen käyttöpäivään saakka. Takaisinveto koskee ainoastaan alla olevia tuote-eriä.
Takaisinvedettävät tuotteet
Tuotenimi: Kalaneuvos kylmäsavukirjolohifilee n. 700 g vakuumipakattu
Tuotekoko: n. 700 g.
Viimeinen käyttöpäivä: 01.01.2022
EAN-koodi: 2385253300007
Eränumero: 669837
Tietoja erästä: Tuotetietotarrassa viimeinen käyttöpäivä 01.01.2022, eränumero 669837, joka on ollut myynnissä 28.10.-2.11.2021.
Myynnissä kuluttajille: Ruokakaupoissa kautta maan 28.10.-2.11.2021
Tuotenimi: Kalaneuvos kylmäsavukirjolohifilee siivu 150 g vakuumipakattu
Tuotekoko: 150 g
Viimeinen käyttöpäivä: 1.1.2022
EAN-koodi: 6408520009727
Eränumero: 671322
Tietoja erästä: Tuotetietotarrassa viimeinen käyttöpäivä 01.01.2022, eränumero 671322, joka on ollut myynnissä 04.11. – 08.11.2021.
Myynnissä kuluttajille: Ruokakaupoissa kautta maan 04.11.– 08.11.2021.
"Tämän jälkeen hävitä tuote"
Kalaneuvokselta kerrotaan, että tuote on käyttökelpoinen 12.11.2021 asti.
– Tämän jälkeen hävitä tuote. Säilytä tyhjä pakkaus etiketteineen, ja ole hyvityksestä yhteydessä alla olevan ohjeen mukaisesti. Kalaneuvos pahoittelee virheestä aiheutunutta haittaa kuluttajille, yrityksestä todetaan.
Tuotteen ostaneet voivat ottaa yhteyttä Kalaneuvokseen palautelomakkeella hyvityksen saamiseksi ostokuittia tai tyhjää tuotepakkausta vastaan.
Lue myös: Tiesitkö tätä suomalaiskaupoissa myytävästä lohesta? Monella on edelleen väärä käsitys kirjolohesta
Videolla: Oletko bongannut tätä yksityiskohtaa Lidlin paistopisteellä?
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa