Kinder-joulupukista paljastui härski yllätys: "Tuon suklaamunan pitäisi olla vähän korkeammalla ikärajamerkinnällä"

joulupukkikinder
Mitä mielleyhtymiä suklaapukki sinussa herättää? Facebook

Facebookin Ei mennyt kuin Strömsössä -ryhmässä julkaistaan päivityksiä, joissa jaetaan pieleen menneitä kokemuksia. Jouluisen Kinder-pukin takaa löytyi härskiksi tulkittava ilmestys.

Kääreestä paljastunut suklaapukki oli selukseltaan, noh, vähintään mielenkiintoisen näköinen.

– Pukkihan oli siis oikealta puolelta ihan pukin näköinen. Kuva on otettu niin sanotusti nurjalta puolelta, jossa suklaassa ei ole ”kaiverrusta”, kertoo suklaapukin kuvan julkaisija.

Kuva Kinder-yllätyksen paljastamasta pukista herätti suurta huvitusta.

– Tuossa lukeekin, että ”yllätys”, naureskeli yksi kommentoija.

– Siinä varsi syleilee pusseja joulun kunniaksi? pohti toinen.

Kuva synnytti navan alle menevien mielleyhtymien lisäksi toisenlaisia visioita.

– Näyttää, että joku hahmo istuisi siinä hattu päässä pitäen kiinni jaloistaan, totesi yksi "Ei mennyt kuin Strömsössä" -yhteisön jäsenistä.

– Alaston tyyppi hattu päässä halaa munaa (ei sitä jalkojen välissä olevaa vehjettä, vaan ihan vain munaa), komppasi näkemystä toinen kommentoija.

Moni päätyi joka tapauksessa näkemään suklaamunassa varsin munamaisia muotoja.

– Niskat kipeänä pään taivuttelusta, mutta vaikka mistä suunnasta katsoo, niin tuon suklaamunan pitäisi olla vähän korkeammalla ikärajamerkinnällä.

***

Jos epäilyttävän muotoisia suklaita ei tee mieli syödä, ne voi pilkkoa herkulliseen mukikakkuun. Katso alla olevalta videolta vaivaton resepti.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!