Kinder-joulupukista paljastui härski yllätys: "Tuon suklaamunan pitäisi olla vähän korkeammalla ikärajamerkinnällä"

joulupukkikinder
Mitä mielleyhtymiä suklaapukki sinussa herättää? Facebook

Facebookin Ei mennyt kuin Strömsössä -ryhmässä julkaistaan päivityksiä, joissa jaetaan pieleen menneitä kokemuksia. Jouluisen Kinder-pukin takaa löytyi härskiksi tulkittava ilmestys.

Kääreestä paljastunut suklaapukki oli selukseltaan, noh, vähintään mielenkiintoisen näköinen.

– Pukkihan oli siis oikealta puolelta ihan pukin näköinen. Kuva on otettu niin sanotusti nurjalta puolelta, jossa suklaassa ei ole ”kaiverrusta”, kertoo suklaapukin kuvan julkaisija.

Kuva Kinder-yllätyksen paljastamasta pukista herätti suurta huvitusta.

– Tuossa lukeekin, että ”yllätys”, naureskeli yksi kommentoija.

– Siinä varsi syleilee pusseja joulun kunniaksi? pohti toinen.

Kuva synnytti navan alle menevien mielleyhtymien lisäksi toisenlaisia visioita.

– Näyttää, että joku hahmo istuisi siinä hattu päässä pitäen kiinni jaloistaan, totesi yksi "Ei mennyt kuin Strömsössä" -yhteisön jäsenistä.

– Alaston tyyppi hattu päässä halaa munaa (ei sitä jalkojen välissä olevaa vehjettä, vaan ihan vain munaa), komppasi näkemystä toinen kommentoija.

Moni päätyi joka tapauksessa näkemään suklaamunassa varsin munamaisia muotoja.

– Niskat kipeänä pään taivuttelusta, mutta vaikka mistä suunnasta katsoo, niin tuon suklaamunan pitäisi olla vähän korkeammalla ikärajamerkinnällä.

***

Jos epäilyttävän muotoisia suklaita ei tee mieli syödä, ne voi pilkkoa herkulliseen mukikakkuun. Katso alla olevalta videolta vaivaton resepti.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.