Paheksuttava suklaamunayllätys kuumentaa tunteita: ”Mitä ihmettä, Kinder?”

shutterstock_718891711
Shutterstock

Kinder-suklaamunista löytyneet yllätykset ovat saanet ihmiset raivoihinsa. 

Suklaanystävät ovat ottaneet tutun makeisbrändin silmätikukseen Kinder Suprise -suklaamunista löytyneiden yllätysten vuoksi. Sosiaaliseen mediaan on viime päivinä julkaistu useita kuvia leluista, jossa valkoinen Kinder-muna pitelee käsissään kolmea K-kirjaimin koristeltua ilmapalloa.

– Katsokaa mitä veljentyttäreni juuri löysi hänen Kinder yllätyksestään – KKK… mitä ihmettä Kinder? eräs nainen kirjoitti Facebookissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Joukko somekäyttäjiä on osoittanut hämmennyksensä siitä, kenen mielestä kyseinen lelu oikein oli hyvä idea. KKK on nimittäin lyhenne Ku Klux Klaanista, Yhdysvalloissa toimivasta poliittisesta liikkeestä.

– Ku Klux Klan: Kinder suprise edition, toinen kommentoija toteaa.

Kyseisten lelujen valmistus on lopetettu

Kinder on pyytänyt anteeksi tapausta ja selventänyt, ettei sen tarkoituksena ole ollut loukata ketään. Yahoo Newsille haastattelun antanut Kinderin tiedottaja kertoo, että ilmapallo oli alun perin suunniteltu niin, että se pitelisi käsissään vain yhtä K-kirjaimella varustettua ilmapalloa.  

– Kaksi palloa lisättiin, jotta leluihin saataisiin vankempi rakenne. Tämä siitä syystä, että lelujen turvallisuus ja laatu ovat erittäin tärkeitä, tiedottaja kertoo.

Tiedottajan mukaan heidän tarkoituksenaan ei missään nimessä ollut tehdä lelua, jota voisi mitenkään yhdistää kyseisen yhdistyksen kanssa.

– Emme tue tätä organisaatiota millään tavalla. Ilmapallojen K oli tarkoitettu edustamaan ainoastaan Kinderiä, tiedottaja lisää.

Kyseinen lelu oli osa rajoitettua Kinderin 50-vuotisversiota, jonka valmistus on lopetettu. Tiedottajan mukaan kyseinen erä suklaamunia on vedetty markkinoilta.

Lähde: Yahoo News

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja