Mainos
Mainos

Kilohinta pilvissä! Kotimaista varhaisperunaa saa nyt sisäfileen hinnalla

Vaikka lunta sataa taivaan täydeltä, kotimainen varhaisperuna on jo saapunut kauppojen hyllyille. Tuotteesta saa kuitenkin vielä pulittaa hyvän hinnan.

K-Citymarket Myyrmäen myymälätä napattu kuva saattaa saada hieraisemaan silmiä kerran jos toisenkin: perunalaarin keskellä lepää korillinen kotimaisia varhaisperunoita. Kasvihuonekasvatetut varhaisperunat ovat vielä harvinaista herkkua – ja hintakin on sen mukainen. 

Ulkomaisen varhaisperunan hinta maltillinen 

Jos varhaisperunoita mielii saada lautaselleen, niistä saa pulittaa yli 35 euroa kiloa kohden. Kyseisellä kilohinnalla saa vaihtoehtoisesti ostettua vaikkapa kilon naudan sisäfileetä tai siikafileetä. 

Muiden perunoiden hinta liikkuu 1–2 euron välillä kiloa kohden.

Varhaisperuna ei ole aivan uusi näky ruokakauppojen hyllyillä, sillä kaupoissa on jo muutaman viikon ajan nähty myynnissä niin israelilaista, espanjalaista kuin italialaistakin varhaisperunaa. Ulkomaisten varhaisperunoiden kohdalla hinta on kuitenkin pysynyt maltillisena, myymälästä riippuen noin kolmessa eurossa kilolta. 

***


Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja