Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kiireisen unelma: 3 ainesosan juustokakku valmistuu tunnissa!

Shutterstock
Julkaistu 11.07.2015 18:01

Hannakaisa Taskinen

hannakaisa.taskinen@mtv.fi

Japanilainen juustokakku hämmästyttää helppoudellaan.

Kolme ainesosaa ja tunti aikaasi – näin helposti valmistuu japanilainen juustokakku.

Tarvitset: 3 kananmunaa, 120 g valkosuklaata ja 120 g tuorejuustoa.

Tee näin:
1. Esilämmitä uuni 170-asteiseksi. Erottele kananmunista keltuaiset, ja laita valkuaiset kulhossa jääkaappiin.
2. Sulata valkosuklaa kulhossa kuuman veden yllä. Ota tällä välin myös valkuaiset jääkaapista ja vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi.
3. Sekoita sulanut valkosuklaa tasaiseksi ja lisää joukkoon tuorejuusto. Sekoita hyvin, ja ota kulho pois kattilan yltä. Lisää keltuaiset ja sekoita hyvin.
4. Lisää valkuaisvaahto kolmessa osassa taikinan joukkoon sekoittaen välillä. Sekoita tasaiseksi.
5. Kaada taikina voideltuun vuokaan, aseta vuoka uunipellille ja kaada uunipellille vettä. Laita pelti vuokineen 170-asteiseen uuniin ja kypsennä ensin 15 minuutin ajan. Laske sitten lämpötilaa 160 asteeseen ja kypsennä vielä 15 minuutin ajan. Sammuta uuni, mutta anna kakun kypsyä jälkilämmöllä uunissa vielä 15 minuuttia.
6. Ota kakku uunista ja anna jäähtyä. Koristele vaikkapa tomusokerilla ja mansikoilla.

Katso tarkemmat ohjeet videolta:

Lähde: Ohcikeron/YouTube

Lisää aiheesta:

MasterChef Suomi: Macarons leivoskeksit karviaishillokkeella, Sininen joukkueKoko Suomi leipoo: Muumimamman Japanin tuliainenVaivaton juustokakku syntyy ilman liivatetta – tästä helposta herkusta riittää isommallekin porukalleMahtava kolmen raaka-aineen suklaakakku, jota on pakko kokeilla!Maailmanlaajuinen hitti: Oletko jo kokeillut kahden ainesosan suklaakakkua?Päärynäkakku
JälkiruoatLeivontaNopeat ja helpotMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Jälkiruoat
  • 30.7.17:39
    Ilosaarirock

    Lauri tarjoili yleisölle jälkiruokaa festareiden päälavalla – tee itsekin kesäistä herkkua!

  • 16.7.20:15
    Ilmiöt

    "Se on seksikäs! Se on ruotsalainen!" Tuttu herkku räjähti ilmiöksi USA:ssa

  • 30.6.17:33
    Ruoka

    Lattialle pudonnut jälkiruoka syötettiin juhlavieraille – näin syntyi "legendaarinen sotku"

  • 22.3.17:32
    Ruoka

    "Niin hyvää, että rupeaa itkettämään" – testaa helsinkiläisravintolan kehuttu jälkiruoka!

  • 05.12.202406:31
    Mitä ihmettä?

    Sarin viisikymppisillä tarjottiin herkkua, jonka ulkonäkö voi etoa: "Muutama sanoi, ettei ota"