Mainos

Kiinnitätkö huomiota oikeisiin seikkoihin? Näin valitset parhaat appelsiinit

Talvella appelsiinit ovat parhaimmillaan, mutta tiedätkö, mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota, jotta omaan ostoskoriin löytyisivät ne kaupan herkullisimmat appelsiinit?

Parhaimmillaan appelsiinit ovat erityisen mehukkaita ja makeita. Opettele kiinnittämään huomiota kolmeen seikkaan appelsiineja valitessasi ja voit olla varma, ettet pettymään kotona kuiviin, kirpeisiin tai mauttomiin hedelmiin.

1. Tarkkaile appelsiinin painoa

Appelsiinin paino voi paljastaa sen, kuinka mehukas appelsiini on. Erityisen mehukkaat appelsiinit eivät ole kevyimmästä päästä. Tästä syystä hedelmäosastolla kannattaa rohkeasti punnita appelsiineja käsin, jotta mukaan tarttuisi mahdollisimman mehukkaita yksilöitä.

2. Tunnustele hedelmän pintaa

Kuiva appelsiinin hedelmäliha on irronnut kuorista, on appelsiini usein kuiva. Tämän vuoksi tunnustelemalla hedelmän pintaa kannattaa selvittää, irtoaako kuori hedelmälihasta.

3. Tuoksuuko appelsiini?

Mehukas appelsiini tuoksuu raikkaalta. Erityisen mehukkaan tuoksu pääsee myös kuoren läpi ja tästä syystä appelsiini kannattaa valita raikkaan tuoksun perusteella.

Lähde: alltommat

MTV LIFESTYLE

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja