Kiinalaisravintolan outo myyntivaltti: Tällaiset ihmiset syövät ilmaiseksi

ravintola
Shutterstock

Korealaiseen ruokaan erikoistunut kiinalaisravintola Jeju Island on keksinyt erikoisen keinon saada lisää asiakkaita.

Zhengzhoun kaupungissa Kiinassa sijaitseva ravintola Jeju Island on saanut aikaan kohun lupaamalla, että kauneimmat asiakkaat saavat nautiskella ravintolassa illallisensa ilmaiseksi. Ravintola lupaa, että jokaikinen päivä 50 kauneinta ravintolassa ruokaillutta asiakasta säästyy kokonaan laskulta.

Asiantuntijat arvioivat asiakkaiden ulkonäön

Ravintolaan saapuvat asiakkaat astelevat ensin merkitylle alueelle, joka on tarkoitettu asiakkaan kauneuden arvioimiseen. Asiakkaiden ulkonäköä arvioidaan paikallisten plastiikkakirurgien voimin.

Paikalla asiakkaat valokuvataan ja asiantuntijat arvioivat heidän kauneuttaan valokuvista muun muassa sillä perusteella, täyttävätkö kasvot, silmät, nenät ja suut vallitsevat kauneusihanteet. Tietojen mukaan etenkin ulkonevan otsan avulla on helppo ansaita ilmainen illallinen.

Zhengzhoun kaupungin viranomaiset ovat näreissään ravintolan uudesta myyntivaltista. Kaupungissa pelätään, että erikoinen tarjous johtaa negatiiviseen julkisuuteen.

Lähde: Telegraph

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!