Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kevyt burgeri, joka yllättää: Täydellisen mehevä ja valmistuu nopeasti

Avokado tuo mehevyyttä lohiburgeriin.
Avokado tuo mehevyyttä lohiburgeriin.MTV
Julkaistu 18.04.2016 15:05

MTV LIFESTYLE

Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen valmisti meheviä lohi-avokadoburgereita. Niistä tuli parhaita kalaburgereita, joita hän on koskaan syönyt.

Jani Kinnunen sai inspiraation avokado-lohiburgeriin Vicki Smallwoodin Burgeri joka makuun -kirjasta.

– Se, että syödään burgeria, ei tarkoita mättöä eikä välttämättä edes lihaa. Burgerin voi tehdä helpolla todella terveelliseksi ruoaksi, Kinnunen kirjoittaa blogissaan.

Smallwoodin burgerikirjan reseptit on rakennettu niin, että lukija voi yhdistellä niistä mieleisensä kokonaisuuden.

Kinnunen valitsi hampurilaisensa täytteeksi lohi-kevätsipulipihvin. Avokado, lime ja chili toivat burgeriin lisää makua ja mehevyyttä.

– Tuloksena paras kalaburgeri, jonka olen syönyt.

Lue Lohi-avokadoburgerin resepti Sivumaku-blogista.

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

Lisää aiheesta:

Ruokabloggarin superhyvä burgeri vie syöjänsä makumatkalle – tätä helpommalla korealaisen ruoan kanssa on vaikea päästä!Parempi kuin "perushyvä" – testaa tämä herkullinen vegeburgeri: "Onnistui yllättämään, piru vie" "Täydellinen tzatziki" – helppo resepti, jota kannattaa kokeilla!17 burgerireseptiä koottiin yhteen – oletko jo testannut kaikkia?Hampurilainen, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla: "Ihanan runsas ja rasvainen"Täydellinen hampurilainen laihduttajille! Tätä gluteenitonta herkkua kannattaa kokeilla
KalaHampurilainenSivumakuMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Kala
  • 2.12.18:04
    Ruoka

    Tuore raportti paljastaa yllättäviä eroja pohjoismaalaisten ruokavalioissa

  • 21.11.17:45
    Jouluruoka

    Nerokas graavilohikikka: Säästät jouluna aikaa ja rahaa!

  • 12.11.16:58
    Ruoka

    Hanna Sumarin uunilohi on nerokas – vain kolme ainesosaa: "Toimii vuosikymmenestä toiseen"

  • 29.9.07:45
    Ruoka

    Näistä kaloista saa eniten D-vitamiinia

  • 28.9.17:32
    Ruoka

    Näin lohen voi korvata ruoanlaitossa