Kevyt burgeri, joka yllättää: Täydellisen mehevä ja valmistuu nopeasti
Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen valmisti meheviä lohi-avokadoburgereita. Niistä tuli parhaita kalaburgereita, joita hän on koskaan syönyt.
Jani Kinnunen sai inspiraation avokado-lohiburgeriin Vicki Smallwoodin Burgeri joka makuun -kirjasta.
– Se, että syödään burgeria, ei tarkoita mättöä eikä välttämättä edes lihaa. Burgerin voi tehdä helpolla todella terveelliseksi ruoaksi, Kinnunen kirjoittaa blogissaan.
Smallwoodin burgerikirjan reseptit on rakennettu niin, että lukija voi yhdistellä niistä mieleisensä kokonaisuuden.
Kinnunen valitsi hampurilaisensa täytteeksi lohi-kevätsipulipihvin. Avokado, lime ja chili toivat burgeriin lisää makua ja mehevyyttä.
– Tuloksena paras kalaburgeri, jonka olen syönyt.
Lue Lohi-avokadoburgerin resepti Sivumaku-blogista.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka