Kesän raikkain terassijuoma syntyy oluesta ja tutusta aamiaisjuomasta – tätä yhdistelmää on pakko kokeilla!

Siideristä vaihtoehto oluelle 7:56 Siideristä vaihtoehto oluelle

Kesän raikkain terassijuoma on todella helppo valmistaa; tarvitset vain olutta ja kylmää appelsiinumehua. 

Videolla keskustellaan kovaa vauhtia suosiotaan kasvattavasta juomatrendistä; artesaanisiidereistä. 

Kuohuviinistä ja appelsiinumehusta valmistettava mimoso on monelle tuttu, mutta oletko koskaan kuullut oluen ja appelsiinimehun yhdistelmästä, beermosasta? 

Viime vuosina oluen käyttö drinkkien ja juomasekoitusten raaka-aineena on yleistynyt, ja mikä sopisikaan paremmin kuuman kesäpäivän kevyeksi juomaksi kuin kylmästä oluesta ja terveellisestä mehusta valmistuva juoma.

Tätä juomaa voit nauttia hyvillä mielin mihin vuorokauden aikaan tahansa!

Valitse lasiin kesäinen, vaalea olut

Juoman valmistukseen sopivat parhaiten kevyet ja hieman sitruksiset oluet, kuten vaaleat alet. Tummat ja voimakkaat oluet kannattaa jättää muita tilaisuuksia varten. 

Myös appelsiinimehu näyttelee tärkeää roolia, ja paras lopputulos syntyykin, kun juoman valmistaa tuorepuristetusta mehusta. Jos kahdesta juomasta koostuva lopputulos tuntuu tylsältä, voit nostaa juomasi uudelle tasolle lisäämällä joukkoon lorauksen kuohuviiniä ja pari tippaa aromaattista katkeroa. 

Beermosa

0,5 litraa olutta 
1,5 dl tuorepuristettua appelsiinimehua
(Cavaa ja 6 tippaa katkeroa)

Yhdistä lasiin olut ja appelsiinimehu. Lisää halutessasi joukkoon kuohuviiniä ja katkeroa. Koristele appelsiiniviipaleilla. Nauti. 

Lähde: TheTakeOut

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.