Kesän raikkain terassijuoma syntyy oluesta ja tutusta aamiaisjuomasta – tätä yhdistelmää on pakko kokeilla!
Kesän raikkain terassijuoma on todella helppo valmistaa; tarvitset vain olutta ja kylmää appelsiinumehua.
Videolla keskustellaan kovaa vauhtia suosiotaan kasvattavasta juomatrendistä; artesaanisiidereistä.
Kuohuviinistä ja appelsiinumehusta valmistettava mimoso on monelle tuttu, mutta oletko koskaan kuullut oluen ja appelsiinimehun yhdistelmästä, beermosasta?
Viime vuosina oluen käyttö drinkkien ja juomasekoitusten raaka-aineena on yleistynyt, ja mikä sopisikaan paremmin kuuman kesäpäivän kevyeksi juomaksi kuin kylmästä oluesta ja terveellisestä mehusta valmistuva juoma.
Tätä juomaa voit nauttia hyvillä mielin mihin vuorokauden aikaan tahansa!
Valitse lasiin kesäinen, vaalea olut
Juoman valmistukseen sopivat parhaiten kevyet ja hieman sitruksiset oluet, kuten vaaleat alet. Tummat ja voimakkaat oluet kannattaa jättää muita tilaisuuksia varten.
Myös appelsiinimehu näyttelee tärkeää roolia, ja paras lopputulos syntyykin, kun juoman valmistaa tuorepuristetusta mehusta. Jos kahdesta juomasta koostuva lopputulos tuntuu tylsältä, voit nostaa juomasi uudelle tasolle lisäämällä joukkoon lorauksen kuohuviiniä ja pari tippaa aromaattista katkeroa.
Beermosa
0,5 litraa olutta
1,5 dl tuorepuristettua appelsiinimehua
(Cavaa ja 6 tippaa katkeroa)
Yhdistä lasiin olut ja appelsiinimehu. Lisää halutessasi joukkoon kuohuviiniä ja katkeroa. Koristele appelsiiniviipaleilla. Nauti.
Lähde: TheTakeOut
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti