Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kesän maittavin rulla on Jyrkin lohipötkö! Kuuntele isännän vinkit

1:00Näin savustat aurajuustoisen lohirullanVideolla Jyrki kertoo, kuinka valmistuu täydellinen lohirulla.
Julkaistu 13.07.2024 09:42
Toimittajan kuva
Terhi Romo

terhi.romo@mtv.fi

Koko ikänsä kalastusta harrastanut Jyrki Kekola paljastaa pitkän harjoittelun tuloksena syntyneen aurajuustoisen lohirullan reseptin.

Keuruulainen Jyrki Kekola on harrastanut kalastusta pienestä pojasta asti ja innostui harjoittelemaan kylmäsavustustakin jo 40 vuotta sitten. Ajan myötä alkoi kiinnostaa myös kuumasavustus ja 20 vuotta sitten Kekola kokeili ensimmäisen kerran aurojuustolla täytettyä lohirullaa. 

– Aina, kun savustaa niin siinä kokeilee uutta ja uutta ja uutta, Kekola kommentoi herkkurullan syntyä. 

Yllä olevalla videolla Jyrki kertoo itse, miten rulla valmistuu ja millä saa upean loppusilauksen makuun! 

Lue myös: Paras keino mehevään savuloheen: "Aika valtava ero"

Lisää aiheesta:

Supersuosittu lohipasta: Kaikki haluavat Kari Aihisen ohjeenEhkä maailman paras kalakeitto? Tämä on Harri Syrjäsen "törkeän hyvän" reseptin salaisuusParas keino mehevään savuloheen: "Aika valtava ero"Supersuosittu lohipasta: Kari Aihisen ohjeen haluavat kaikki Kari Aihinen paljasti, mistä tunnistaa tuoreen lohifileen – näin se kuuluu paistaa: "Täydellinen lohi"Huippukokki Hans Välimäki paljastaa kesäisen grillisuosikkinsa: ”Todella simppeliä ja todella maukasta"
KalaRuoanlaittoRuokaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Kala
  • 29.9.07:45
    Ruoka

    Näistä kaloista saa eniten D-vitamiinia

  • 28.9.17:32
    Ruoka

    Näin lohen voi korvata ruoanlaitossa

  • 23.8.17:26
    Ruoka

    Kalakeitto, jota kaikkien kannattaisi kokeilla

  • 6.8.07:43
    Ruoka

    Maritan helppo kalaohje yllättää: "Kukaan ei sano, että yök, en syö"

  • 4.8.16:51
    Ruoka

    Pian on halpaa kalaa tarjolla – miksi herkullinen suomalaisruoka on unohdettu?