Sosiaalisessa mediassa puretaan paraikaa suosikkimurojen aiheuttamaa pettymystä. Vaikka valmistaja väittää uudella reseptillä valmistettujen murojen maistuvan yhtä hyville kuin ennenkin, asiakkaat eivät ole tästä lainkaan samaa mieltä.
Helppo mukikakku on täydellinen apu äkilliseen suklaahimoon. Katso resepti videolta.
Terveellisyys ja sokerin karsiminen ovat jo pitkään pinnalle olleita trendejä. Mutta toisin kuin voisi luulla, ihmiset eivät ole lainkaan tyytyväisiä Kellogg’sin muutettua suosittujen Coco Pops -suklaamurojen reseptiä vähäsokerisempaan suuntaan.
Sosiaalisessa mediassa käydään paraikaa vilkasta keskustelua uusien murojen mausta, johon moni kertoo pettyneensä toden teolla.
Vanhan reseptin palauttamista vaaditaan
Valmistajan mukaan uudella reseptillä valmistetut suklaamurot sisältävät peräti 40 prosenttia aiempaa vähemmän sokeria. Uudet keskiviikkona lanseeratut murot sisältävät 30 gramman annosta kohden 5,1 grammaa sokeria entisen 9 gramman sijaan. Muutos terveellisempään suuntaan ei kuitenkaan ole kerännyt kuluttajilta kiitosta – päinvastoin.

