Mainos

Kellogg’s muutti suosikkimurojensa reseptiä – ihmiset raivostuivat: ”Maistuvat siltä, kuin ne olisivat menneet vanhoiksi”

Sosiaalisessa mediassa puretaan paraikaa suosikkimurojen aiheuttamaa pettymystä. Vaikka valmistaja väittää uudella reseptillä valmistettujen murojen maistuvan yhtä hyville kuin ennenkin, asiakkaat eivät ole tästä lainkaan samaa mieltä.

Helppo mukikakku on täydellinen apu äkilliseen suklaahimoon. Katso resepti videolta. 

Terveellisyys ja sokerin karsiminen ovat jo pitkään pinnalle olleita trendejä. Mutta toisin kuin voisi luulla, ihmiset eivät ole lainkaan tyytyväisiä Kellogg’sin muutettua suosittujen Coco Pops -suklaamurojen reseptiä vähäsokerisempaan suuntaan.

Sosiaalisessa mediassa käydään paraikaa vilkasta keskustelua uusien murojen mausta, johon moni kertoo pettyneensä toden teolla.

Vanhan reseptin palauttamista vaaditaan

Valmistajan mukaan uudella reseptillä valmistetut suklaamurot sisältävät peräti 40 prosenttia aiempaa vähemmän sokeria. Uudet keskiviikkona lanseeratut murot sisältävät 30 gramman annosta kohden 5,1 grammaa sokeria entisen 9 gramman sijaan. Muutos terveellisempään suuntaan ei kuitenkaan ole kerännyt kuluttajilta kiitosta – päinvastoin.

– Palauttakaa vanha resepti. Nämä uudet ovat kamalia ja maistuvat siltä, kuin ne olisivat menneet vanhoiksi, eräs Kellogg’sin Facebook-sivuille kommentoineista toteaa.

– En tarjoa näitä enää lapsilleni, toinen lisää.

Kommentoineiden mukaan uusien murojen rakenne on entisellään, mutta maku ei vastaa lainkaan totuttua. Uudelle reseptillä valmistettuja muroja on kuvattu muun muassa mauttomiksi ja halvan makuisiksi.

– Sydämeni on raskas, makeahammastani kolottaa edelleen ja minusta tuntuu, että taidan tarvitsa suklaapatukan täyttämään suklaahimoni, eräs erittäin pettynyt kuluttaja kommentoi. 

Palautteesta huolimatta valmistaja on vakuuttunut siitä, että murot maistuvat yhtä hyviltä kuin ennenkin. Tiedottajan mukaan vähäsokerisuus on saatu aikaan muun muassa käyttämällä murojen valmistukseen enemmän kaakaojauhetta.

– Aina kun reseptiä vaihdetaan, osa ihmisistä huomaa pieniä eroja, mutta me vahvasti uskomme, että Kellogg’sin Coco Popsit maistuvat yhtä hyviltä kuin ennenkin, Kellogg’sin tiedottaja kertoo.

Lähde: Dailymail

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja