Keksitaikina, jota ei ole tarkoituskaan paistaa – tämän voit syödä ilman vatsanpuruja
Keksitaikinaa ei ole aina pakko paistaa kekseiksi asti – tämän voi syödä sellaisenaan!
Pääkuvan videolla on ohje herkullisiin Kinder-kekseihin.
Lukeudutko niihin ihmisiin, joiden mielestä keksit ovat parhaimmillaan ennen paistamista? Silloin tämä Delishin resepti on sinua varten!
Tätä keksitaikinaa ei ole nimittäin edes tarkoitus paistaa, vaan se syödään sellaisenaan. Ohjeesta tulee valmista herkkua melko paljon ja jos et aio tarjota sitä myös joukolle ystäviä, kannattaa ainesosamäärät puolittaa.
Kokonaiset grahamkeksit kannattaa ajaa esimerkiksi yleiskoneella murusiksi, ennen kuin alat mittailla muita aineksia.
Syötävä keksitaikina
(10 annosta)
2 dl pehmeää voita
2 dl fariinisokeria
1,5 rkl vaniljauutetta
noin 100 g grahamkeksejä murustettuna
6 dl maitoa
½ tl suolaa
1,5 dl suklaahippuja
1. Vatkaa kulhossa voi, fariinisokeri ja vaniljauute keskenään ilmavaksi seokseksi.
2. Sekoita joukkoon grahamkeksimuru, maito sekä suola.
3. Taittele joukkoon varovasti lastan avulla suklaahiput.
4. Tarjoile saman tien.
Lähde: Delish
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka