Keksitaikina, jota ei ole tarkoituskaan paistaa – tämän voit syödä ilman vatsanpuruja

Kinder Cookies – testaa helpot ja herkulliset Kinder-keksit! 1:11 Kinder Cookies – testaa helpot ja herkulliset Kinder-keksit!

Keksitaikinaa ei ole aina pakko paistaa kekseiksi asti – tämän voi syödä sellaisenaan!

Pääkuvan videolla on ohje herkullisiin Kinder-kekseihin.

Lukeudutko niihin ihmisiin, joiden mielestä keksit ovat parhaimmillaan ennen paistamista? Silloin tämä Delishin resepti on sinua varten!

Tätä keksitaikinaa ei ole nimittäin edes tarkoitus paistaa, vaan se syödään sellaisenaan. Ohjeesta tulee valmista herkkua melko paljon ja jos et aio tarjota sitä myös joukolle ystäviä, kannattaa ainesosamäärät puolittaa.

Kokonaiset grahamkeksit kannattaa ajaa esimerkiksi yleiskoneella murusiksi, ennen kuin alat mittailla muita aineksia.

Syötävä keksitaikina

(10 annosta)
2 dl pehmeää voita
2 dl fariinisokeria
1,5 rkl vaniljauutetta
noin 100 g grahamkeksejä murustettuna
6 dl maitoa
½ tl suolaa
1,5 dl suklaahippuja

1. Vatkaa kulhossa voi, fariinisokeri ja vaniljauute keskenään ilmavaksi seokseksi.

2. Sekoita joukkoon grahamkeksimuru, maito sekä suola.

3. Taittele joukkoon varovasti lastan avulla suklaahiput.

4. Tarjoile saman tien.

Lähde: Delish

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.