Kauppaketjun outo pastaohje kummastuttaa somessa: "Kuulostaa todella kuvottavalta"

spagetti, bolognese
Kahvia kastikkeeseen? Shutterstock

Brittikauppa Sainsbury'sin #littletwists-kampanja on herättänyt kummastusta kuluttajissa.

Little Twists on Sainsbury's-kaupan sarjan mainoskampanja tavoista, joilla aterioita, kuten lasagnea tai wokkia, voi maustaa erilaisilla ainesosilla – esimerkiksi chorizo-makkaralla tai hunajalla. Mutta erästä ehdotusta eivät ihmiset ole sulattaneet.

Jos Instagram-upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

"Kahvia spagetissa? Mitä Sainsbury's miettii?! Kuulostaa todella kuvottavalta."

Somessa ihmettely leviää hashtagilla #littletwists.

Kauppaketju ehdottaa mainoksissaan nimittäin laittamaan pikakahvia spagettiruoan joukkoon. Sosiaalinen media onkin mennyt sekaisin ihmisten ihmettelevistä päivityksistä.

Mashable-sivusto toteaa kuitenkin, että pikainen googletus asiasta osoittaa, ettei idea olekaan niin outo. Lukuisilla reseptisivustoilla ja keskustelupalstoilla ollaan nimittäin Sainsbury'sin kanssa samoilla linjoilla: kahvi todella sopii myös pastan kanssa nautittavaksi.

Lähde: Mashable

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.