Kauppaketjun outo pastaohje kummastuttaa somessa: "Kuulostaa todella kuvottavalta"

spagetti, bolognese
Kahvia kastikkeeseen? Shutterstock

Brittikauppa Sainsbury'sin #littletwists-kampanja on herättänyt kummastusta kuluttajissa.

Little Twists on Sainsbury's-kaupan sarjan mainoskampanja tavoista, joilla aterioita, kuten lasagnea tai wokkia, voi maustaa erilaisilla ainesosilla – esimerkiksi chorizo-makkaralla tai hunajalla. Mutta erästä ehdotusta eivät ihmiset ole sulattaneet.

Jos Instagram-upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

"Kahvia spagetissa? Mitä Sainsbury's miettii?! Kuulostaa todella kuvottavalta."

Somessa ihmettely leviää hashtagilla #littletwists.

Kauppaketju ehdottaa mainoksissaan nimittäin laittamaan pikakahvia spagettiruoan joukkoon. Sosiaalinen media onkin mennyt sekaisin ihmisten ihmettelevistä päivityksistä.

Mashable-sivusto toteaa kuitenkin, että pikainen googletus asiasta osoittaa, ettei idea olekaan niin outo. Lukuisilla reseptisivustoilla ja keskustelupalstoilla ollaan nimittäin Sainsbury'sin kanssa samoilla linjoilla: kahvi todella sopii myös pastan kanssa nautittavaksi.

Lähde: Mashable

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja