Annan tekemä "hunajakennopasta" hurmaa ja hämmästyttää – yllättävä valmistustapa: "Niin hyvää"

0:41 Oletko aina käyttänyt tätäkin keittiövälinettä väärin? Oikea tapa mullistaa ruoanlaiton

TikTokissa trendaa nyt Anna Rothfussin tekemä ”hunajakennopasta”. Jenkkimedioissa sen kuvaillaan haastavan suosiossaan uunifetapastan.

Videolla: Tiedätkö, miten pastalävikköä käytetään oikein?

TikTok-käyttäjä Anna Rotfussin irtopohjavuokaan loihtima pastakakku hurmaa ja hämmästyttää videopalvelussa. Anna kutsuu pastakakkua nimellä "hunajakennopasta" sen valmistustavan vuoksi: isot putkilopastat asetellaan irtopohjavuokaan pystyyn ja täytetään juustolla. Sitten koko komeus peitetään tomaattikastikkeella, jauhelihalla sekä juustoraasteella ja paistetaan uunissa eräänlaiseksi pastakakuksi. 

–  Niin hyvää, Annan kuullaan sanovan videolla.

Jos video ei näy, katso se täältä. 

Video on kerännyt lyhyessä ajassa yli 11,7 miljoonaa katselukerta, miljoona tykkäystä ja yli 20 000 kommenttia.

Insider-sivuston mukaan hunajakennopasta jakaa mielipiteet: toiset ylistävät ideaa kun toisten mielestä se on pyhäinhäväistys italialaiselle keittiölle. TikTokissa myös muistutetaan, että Annan idea ei ole täysin uusi, sillä esimerkiksi cannelonit ovat juustolla täytettyjä pastaputkia. Annan pastakakussa putkilot kuitenkin asetellaan pystyyn, toisin kuin cannelonit.

Hunajakennopastaa verrataan ainesosiensa vuoksi myös lasagneen, tosin bechamel-valkokastiketta tämä herkku ei sisällä. 

Lähde: Insider

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja