9:11

Kauppaketju lanseerasi vegaaneille suunnatun grillin – nolo moka paljasti totuuden tuotteen takaa

Brittiläinen vähittäiskauppaketju väittää lanseeranneensa maailman ensimmäisen vain vegaaneille tarkoitetun grillin, joka ei odotusten vastaisesti eroa mitenkään tavallisesta grillistä.

Poimi videolta talteen herkullisten vegeburgereiden resepti.

Grilli-illat voivat olla haastavia varsinkin silloin, jos olet vegaani. Sekä lihat että kasvisperäiset tuotteet valmistetaan usein samalla grillillä, jolloin ainesosat joutuvat väkisinkin kosketuksiin toistensa kanssa.

Vastauksena tähän ongelmaan brittiketju Argos on tuonut markkinoille varta vasten vegaaneille suunnatun grillin. Kaikki ei kuitenkaan ole sitä miltä näyttää. 

Jälleenmyyjä myöntänyt tuotteen todellisen laidan

Verkkosivuston tuotekuvauksessa tuotteen väitetään olevan maailman ensimmäinen vegaaneille suunnattu grilli, joka on suunniteltu etenkin maissien ja paprikoiden grillaamiseen.

Hyvästä ideasta huolimatta kyseinen tuote on saanut ihmisten kulmakarvat kohoamaan; vegaanigrilli ei nimittäin poikkea mitenkään tavallisesta grillistä. Totuus paljastui, kun ihmiset ryhtyivät ihmettelemään grillin tuotekuvassa näkyviä makkaroita ja pihvejä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Twitterissä asiasta nousseen kohun myötä jälleenmyyjä on joutunut myöntämään, ettei vegaaneille suunnattu grilli eroa lainkaan tavallisista, jo heidän valikoimissaan olevista grillistä.

– Valitsimme yhden suosituimmista grilleistämme ja lanseerasimme sen uudelleen erityisesti alati kasvavia vegaanimarkkinoita ajatellen, Argosin tiedottaja kertoo.

Argos ei ole ensimmäinen vähittäiskauppa, joka epäonnistuu kasvattaessaan vegaanisten tuotteiden valikoimaa. Aiemmin tänä vuonna Mark & Spencer joutui kritiikin kohteeksi tuotua markkinoille kukkakaalipihvin, jonka hinta ei asiakkaiden mukaan vastannut lainkaan sisältöä.

Lähde: Independent

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja