Kaupan parhaat perunasalaatit ja nakit? Halpa vs. kallis -makutestissä vappuherkut

Testissä nakit ja perunasalaatit – tällä kombolla vuosi vaihtuu maukkaimmin: ”Suussani on bileet” 8:00 Testissä nakit ja perunasalaatit – tällä kombolla vuosi vaihtuu maukkaimmin: ”Suussani on bileet”
KATSO VIDEO: Mikä on kaupan paras perunasalaatti, entäpä ykkösnakki?

Katso videolta Halpa vs. kallis -sarjan nakkien ja perunasalaattien makutesti.

Halpa vs. kallis -sarjassa vertaillaan ruoka- ja juomatuotteita eri hintakategorioista. Onko kalliimpi vaihtoehto aina automaattisesti parempi, vai voiko makuelämyksiä löytää myös pikkurahalla? 

Nakit ja perunasalaatit kuuluvat suomalaisilla juhlaan jos toiseenkin Halpa vs. kallis -sarjan Fanni ja Petra maistelivat jo vuodenvaihteessa uudenvuodenjuhlinnan kunniaksi kauppojen valikoimaa näiden tuotteiden osalta. Nyt vappuna onkin hyvä kerrata, mitkä nakit ja perunasalaatit sijoittuivat makutestissä parhaiten.

Nakit ja perunasalaatit maisteltiin vertailussa sokkona, eli testaajat eivät tienneet, mitä ja minkä hintaista tuotetta joivat.

Nakkien ja perunasalaattien testissä olivat mukana seuraavat tuotteet:

Perunasalaatit:

X-tra perunasalaatti (2,49 €/kg)
Forssan perunasalaatti (5,73 €/kg)
Vuorisalo perunasalaatti (12,45 €/kg)

Nakit:

Dulano nakki (4,30 €/kg)
Atria Lihaisa nakki (9,25 €/kg)
Helsingin Makkaratehdas Yönakki (14,54 €/kg)

*Hinnat joulukuulta 2022.

Mitkä perunasalaatit ja nakit olivat raatilaisen mielestä parhaita? Katso Halpa vs. kallis -jakso jutun yltä! Jos video ei näy, voit katsoa sen MTV Katsomosta.

Kaikki Halpa vs. kallis -sarjan jaksot MTV Katsomossa.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.