Kaupan halvin kahvi yllätti totaalisesti makutestissä – Halpa vs. kallis -raati: "Mikä meitä vaivaa?"

Kannattaako sumpin kanssa kitsastella kesän juhlissa? Makutestissä suomalaisten arjen ja juhlan suosikit, eli vaaleapaahtoiset kahvit 7:44 Kannattaako sumpin kanssa kitsastella kesän juhlissa? Makutestissä suomalaisten arjen ja juhlan suosikit, eli vaaleapaahtoiset kahvit
KATSO VIDEO: Mikä kahvi oli raadin mielestä paras? Saako halvalla hyvää kahvia?

Halpa vs. kallis -sarjan kesän uudet jaksot ovat täällä! Katso videolta makuraadin arvio suomalaisille tutuista suodatinkahveista.

Halpa vs. kallis -sarjassa vertaillaan taas ruoka- ja juomatuotteita eri hintakategorioista. Fanni ja Petra maistelivat tällä kertaa kevään ja kesän juhlakauden kunniaksi tuttuja suodatinkahveja. Kahvit maisteltiin vertailussa jälleen kerran sokkona, eli testaajat eivät tienneet, mitä ja minkä hintaista tuotetta maistelivat.

Onko kalliimpi vaihtoehto aina automaattisesti parempi, vai voiko makuelämyksiä löytää myös pikkurahalla? Katso Halpa vs. kallis -jaksot MTV Katsomosta

Suodatinkahvien makutestissä olivat mukana:

Xtra suodatinkahvi keskipaahtoinen 500 g (3,98 €/kg)
Bellarom Hieno Mokka (9,98 €/kg)
Juhla Mokka (11,98 €/kg)
Kaffa Roastery kahvi 250 g Go morron (37,96 €/kg)

*Tuotteiden hinnat ovat toukokuulta 2023 

Mikä kahvi oli raatilaisen mielestä paras? Katso jutun yllä olevalta videolta Halpa vs. kallis -jakso! Jos video ei näy, voit katsoa sen MTV Katsomosta.

Kaikki Halpa vs. kallis -sarjan jaksot MTV Katsomossa.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!