Jatkan tänä kesänä viime vuonna alkanutta perehtymistä burgerien sisimpään. Ennenkuin syvennyn erilaisten ruhonosien tasapainotteluun täydellisen pihvin luomiseksi, kartoitan hampurilaisten maailmaa laajemmin. Viime vuonna jäi kasvisburgeri kokonaan välistä eikä sitä tullut talvellakaan testattua. Melkein harmittaa, kun nyt ymmärsin, miten helppoa ja herkullista sellaisesta saa. Kasvispihvin voi tehdä vaikka mistä aineksista, mutta aloitin kenties helpon kautta kikherneillä. Falafeleja kun on tullut tehtyä monta kertaa. Halusin kuitenkin makuun raikkautta ja tuoreuden makua. Onnistuin siinä hyvin. Olen varma, että tästä herkusta tykkää lihaburgeriakin rakastava tapaus. Ympärille itsetehdyt burgerisämpylät ja upea makukokemus on valmis.
VINKKI! Muutenkin maistuvalle kasvispihville saat lisää makua chilisestä majoneesista. Jaksan aina hämmästyä, miten hyvää saa lorauttamalla oman maun mukaan majoneesiin Sriracha-kastiketta (majoneesin resepti).
VINKKI 2! Tee burgerisämpylät ihmeessä itse (resepti). Maku on aivan toista luokkaa kuin kaupan mauton höttö.
Kasvisburgeri
5-6 hlölle

