0:23

Karkkitehdas etsii Pandalle loppuelämän kotia – sinustako makean hahmon uusi omistaja?

Makeistehtaan tuttu Panda-hahmo etsii kotia hyväntekeväisyyshuutokaupassa, josta kertyvät varat ohjataan lasten ja nuorten kesälomatoiminnan tukemiseen.

Tiesitkö, kuinka Tupla-patukka kuuluisi oikeasti avata? Katso vastaus videolta. 

Pandan makeistehtaan pihamaalla Vaajakoskella vieraita tervehtinyt Panda on nyt jäämässä eläkkeelle tehtyään merkittävän, vuosia kestäneen uran makeisbrändin näkyvimpänä edustajana. Tassun nostamisen ja halailun lisäksi Pandan työtehtäviin lukeutui maailmanmenon seuraaminen, jota hän teki tyynesti säässä kuin säässä.

Pandan historia juontaa aina vuoteen 1952, jolloin Panda Pop -nimisen suklaalevyn käärettä koristi pandakarhu. Panda-nimi tuotiin makeistehtaan kaikkiin tuotteisiin vajaa kymmenen vuotta myöhemmin, vuonna 1961. 

Nyt eläkkeelle jäävä Panda-hahmo esiteltiin yleisölle vuonna 2007. Eläkkeelle jäävää Pandaa seuraa lajitoveri, joka on jo aloittanut vastuullisessa tehtävässään.

– Vietettyäni rauhallista elämää reilu kymmenen vuotta Pandan makeistehtaan pihamaalla Vaajakoskella minun on tullut aika luovuttaa paikka seuraajalleni (Panda hänkin toki!) ja jäädä itse eläkkeelle. Tämän vuoksi etsin nyt uutta kotia, jossa voin jatkaa elämänurallani tuottamassa hyvää mieltä ihmisille, Huuto.netin ilmoituksessa kerrotaan.

Panda kuljetetaan ostajan pihaan elokuussa

Ulkotehtävissä toiminut Panda on noin kaksi metriä pitkä ja puolitoista metriä leveä, lasikuitumassasta valmistettu hahmo. 

Omasta pandasta kiinnostuneen ei tarvitse huolehtia hahmon kuljetuksesta, vaan makeistehtaan henkilökunta on luvannut kuljettaa hahmon ostajan pihaan kesän loppupuolella.

Voittohuudosta kertyneet varat ohjataan Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n avulla lasten ja nuorten kesälomatoiminnan tukemiseen. Heinäkuun kolmanteen päivään asti avoinna oleva hutokauppa on jo kerännyt muutaman innokkaan huutajan.

Lähde: Orkla, Huuto.net

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja