Kari Aihisen supersuosittu lisuke grilliruoille – helppo resepti, jonka kaverisikin haluaa

hampurilainen coleslaw burgeri
Shutterstock

Kari Aihisen coleslaw on yksi MTV:n Makuja.fi-ruokasivuston suosituimmista kesäresepteistä. Aihinen valmisti herkkulisuketta aikoinaan MTV3:n Kaappaus keittiössä -ohjelmassa.

Kaipaatko grillilihalle täydellistä kumppania? Hyvän punaviinin lisäksi suosittelemme lämpimästi Kari Aihisen helppoa coleslaw-salaattia, joka on lukijoidemme ehdoton kesäsuosikki. 

Coleslaw on amerikkalainen, majoneesipohjainen kaalisalaatti, joka maistuu grillilihan, kalan tai vaikka burgeripihvien kaverina. Ota suosikkiresepti talteen, kokkaa kesävieraille ja kaverisikin haluaa taatusti reseptin. 

Coleslaw on klassinen salaatti, jota kannattaa tehdä kerralla reilusti, sillä se säilyy jääkaapissa hyvin muutamia päiviä. Kokeile Kaappaus keittiössä -ohjelmasta tuttua Kari Aihisen coleslaw-reseptiä.

Coleslaw

  • 1 keskikokoinen kaali
  • 2 porkkanaa
  • 1½ dl majoneesia (Hellmans)
  • 1 dl ranskankermaa
  • 2 tl omenaviinietikkaa
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • 1 tl sokeria
  • ¼ tl suolaa

Valmistusohje

2. Sekoita majoneesi, ranskankerma, omenaviinietikka, sinappi, sokeri ja suola. Kastikkeen kuuluu olla voimakkaan makuinen, makea ja hapokas, sillä kaali ja porkkana imevät itseensä paljon makua!

3. Nosta kaalisuikaleet ja porkkanaraaste isoon kulhoon, kaada päälle kastike ja sekoita hyvin. Peitä kulho tuorekelmulla tai kannella ja nosta jääkaappiin maustumaan vähintään muutamaksi tunniksi, mieluiten yön yli.

Tätä salaattia kannattaa tehdä kerralla reilusti sillä se säilyy jääkaapissa hyvin muutamia päiviä.

Katso alla olevalta videolta vinkit herkullisten ribsien valmistamiseen.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat