Kari Aihisen huippusuosittu resepti: Halpaa, hyvää ja monikäyttöistä – tätä kesäherkkua ei kannata ostaa valmiina kaupasta

Coleslaw burger
Shutterstock

Oletko jo kokeillut suosittua coleslaw-salaattia? Kari Aihisen helppo coleslaw on yksi kesän varmoista hittiresepteistä. 

Videolla: Testaa myös Kari Aihisen päivitetty versio kaalilaatikosta!

Kari Aihisen coleslaw on yksi MTV Uutisten Makuja.fi-ruokasivuston suosituimmista kesäresepteistä. Aihinen valmisti kyseistä kaalisalaattia aikoinaan MTV3:n Kaappaus keittiössä -ohjelmassa. Nyt viimeistään kannattaa testata coleslaw'n valmistamista itse, sillä kotona tehty voittaa aina kaupan valmisversiot.

Coleslaw'ta burgerin väliin ja grilliruokien lisukkeeksi

Kari Aihisen helppo coleslaw-salaatti sopii mainiosti erilaisten grilliherkkujen lisukkeeksi. Moni käyttää kaalisalaattia esimerkiksi burgereiden välissä. Hyvä makupari coleslaw-salaatille on vaikka pulled pork eli nyhtöpossu. 

Coleslaw on siis amerikkalainen, majoneesipohjainen kaalisalaatti, joka maistuu grillilihan, kalan tai vaikka burgeripihvien kaverina. Ota suosikkiresepti talteen, kokkaa kesävieraille ja kaverisikin haluaa taatusti reseptin. 

Katso resepti: Kari Aihisen coleslaw


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja