Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kari Aihinen paljasti, mistä tunnistaa tuoreen lohifileen – näin se kuuluu paistaa: "Täydellinen lohi"

2:05Kaappaus keittiössä: Kari Aihinen valmistaa paistettua lohta ja juureksia
Julkaistu 21.02.2021 08:55

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Kokki Kari Aihinen opasti viime vuonna Kaappaus keittiössä -ohjelmassa, miten valmistetaan herkullinen annos lohesta ja juureksista pannulla. Joko osaat?

Kaappaus keittiössä -ohjelman huippukokki Kari Aihinen opasti ohjelmn kuudennen kauden ensimmäisessä jaksossa Toivakassa asuvan perheen kokkaamaan ilman liian tarkkoja reseptejä. 

Aihinen kertoi parhaat vinkit muun muassa lohifileiden paistamiseen pannulla. Kokki paljasti myös, mistä tunnistaa helposti tuoreen lohen:

– Lohi on hyvä ja tuore, kun se alkaa mennä pannulla paistaessa hieman kippuraan, Aihinen neuvoi. 

Paistettu lohi

Lohta paistetaan pannulla ensin nahkapuoli alaspäin. Sitten kala maustetaan suolalla ja tuoreilla yrteillä. Lopuksi Aihinen vielä näyttää, mistä tunnistaa täydellisen lohen kypsyyden.

– Tällainen on täydellinen lohi, Aihinen näyttää.

Katso videolta Aihisen vinkit lohen paistamiseen ja nappaa resepti: Kari Aihisen paistettu lohi ja juurekset

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran helmikuussa 2020. 

Lisää aiheesta:

Niin helppoa! Kari Aihisen fantastinen lohimunakas onnistuu sinultakin: "Sairaan hyvää"Paistatko broilerinfileet näin? Yksi asia pitää tehdä jo ennen paistoa, painottaa Kari AihinenTeethän aina näin, kun valmistat kiusauksia tai laatikkoruokia? Kari Aihisen ykkösvinkki: "Ei niin, että kaadatte kerman..." Mistä tunnistaa, että lohi on tuoretta? Kari Aihisen vinkillä se selviää – ja samalla opit paistamaan kalan oikein!Kari Aihinen muistuttaa: Tee näin aina, kun valmistat kiusauksia tai laatikkoruokia – nappaa Kapen helppo lohiresepti!Kari Aihinen paljastaa, mistä tunnistaa tuoreen lohifileen, ja miten se kuuluu paistaa: "Tällainen on täydellinen lohi"
RuokaKari AihinenMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • Eilen17:02
    Kasvikset

    Halpaa sesonkikasvista myydään nyt huimat määrät – sopii jopa pastaan!

  • Eilen11:26
    Ravintolat

    Kozeen Shiwan haastettiin oikeuteen – näin hän vastaa syytöksiin

  • Eilen09:31
    Arkiruoka

    Vappu Pimiän superhelppo arkiruoka on hitti: Kanapullat alle puolessa tunnissa!

  • Eilen08:22
    Kasvikset

    Aivan lyömätön kaaliruoka: Superherkku voi auttaa jopa laihtumaan

  • ke17:45
    Halloween

    Halloween-juhlien hurjat tarjoilut: Neljä helppoa ohjetta