Mainos

Kari Aihinen paljasti, mistä tunnistaa tuoreen lohifileen – näin se kuuluu paistaa: "Täydellinen lohi"

Kokki Kari Aihinen opasti viime vuonna Kaappaus keittiössä -ohjelmassa, miten valmistetaan herkullinen annos lohesta ja juureksista pannulla. Joko osaat?

Kaappaus keittiössä -ohjelman huippukokki Kari Aihinen opasti ohjelmn kuudennen kauden ensimmäisessä jaksossa Toivakassa asuvan perheen kokkaamaan ilman liian tarkkoja reseptejä. 

Aihinen kertoi parhaat vinkit muun muassa lohifileiden paistamiseen pannulla. Kokki paljasti myös, mistä tunnistaa helposti tuoreen lohen:

– Lohi on hyvä ja tuore, kun se alkaa mennä pannulla paistaessa hieman kippuraan, Aihinen neuvoi. 

Lohta paistetaan pannulla ensin nahkapuoli alaspäin. Sitten kala maustetaan suolalla ja tuoreilla yrteillä. Lopuksi Aihinen vielä näyttää, mistä tunnistaa täydellisen lohen kypsyyden.

– Tällainen on täydellinen lohi, Aihinen näyttää.

Katso videolta Aihisen vinkit lohen paistamiseen ja nappaa resepti: Kari Aihisen paistettu lohi ja juurekset

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran helmikuussa 2020. 


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja