Kari Aihinen jättää legendaarisen Savoyn – ravintolan johtoon todellinen yllätysnimi: "Voin luvata, että muutoksia tulee"

Kari-Aihinen
Kari Aihinen lähtee rakentamaan yrittäjänä omaa bisnestä. Markku Ojala / All Over Press

Kaappaus keittiössä -ohjelmastakin tunnettu Kari Aihinen kertoo jättävänsä pitkäaikaisen työpaikkansa Savoy-ravintolassa ja siirtyvänsä muihin haasteisiin.

Torstaina Facebook-sivuilla julkaisemassaan päivityksessä ravintola Savoyn keittiöpäällikkö Kari Aihinen kertoo jättävänsä pitkäaikaisen työpaikkansa ravintolan johdossa. 

– Kuten sanotaan, mies voi lähteä Savoysta, mutta Savoy ei koskaan miehestä, 14 vuotta ravintolan johdossa työskennellyt Aihinen kirjoittaa.

– Nyt on kuitenkin uuden aika mun elämässä ja lähden rakentamaan yrittäjänä omaa bisnestä ja tarinaa.

Noho Partnersin kanssa tehtävän yrityskaupan seurauksena Roster Turku siirtyy Aihisen omistukseen. Muista suunnitelmistaan Aihinen kertoo ilmoittavansa sitten, kun niiden aika on.

Uusi keittiöpäällikkö lupaa: Savoy palaa juurilleen

Noho Partnersin julkaiseman tiedotteen mukaan Aihisen paikan Savoyn keittiöpäällikkönä ottaa yli 20 vuotta maailmalla työskennellyt Helena Puolakka

Aiemmin Puolakka on toiminut keittiömestarina muun muassa Pierre Koffmanin La Tante Clairessa Lontoossa ja apulaiskeittiömestarina Pierre Gagnairen Hotel Balzacissa Pariisissa. Molemmilla on kolme Michelin-tähteä.

– Voin luvata, että muutoksia tulee, mutta huolissaan ei tarvitse olla. Pikemminkin sanoisin, että Savoy palaa juurilleen. Pääpaino tulee olemaan suomalaisissa raaka-aineissa. Tulemme tekemään huippuluokan suomalais-ranskalaista ruokaa pienellä venäläisellä vivahteella, Puolakka toteaa.

Noho Partners kertoo myös Suomeen syntyvän uuden ravintolayhtiön, Financier Groupin. Uuden yhtiön perustajina ja omistajina toimivat NoHo Partners ja uuden yhtiön johtoryhmän muodostava nelikko: Lontoosta Suomeen palaava keittiömestari Helena Puolakka, Ravintola Palacen keittiömestari Eero Vottonen sekä yrittäjät Saku Tuominen ja Jyrki Sukula.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja