Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kari Aihinen jättää legendaarisen Savoyn – ravintolan johtoon todellinen yllätysnimi: "Voin luvata, että muutoksia tulee"

Kari Aihinen lähtee rakentamaan yrittäjänä omaa bisnestä.
Kari Aihinen lähtee rakentamaan yrittäjänä omaa bisnestä.Markku Ojala / All Over Press
Julkaistu 01.03.2019 12:00

Laura Matilainen

laura.matilainen@mtv.fi

Kaappaus keittiössä -ohjelmastakin tunnettu Kari Aihinen kertoo jättävänsä pitkäaikaisen työpaikkansa Savoy-ravintolassa ja siirtyvänsä muihin haasteisiin.

Torstaina Facebook-sivuilla julkaisemassaan päivityksessä ravintola Savoyn keittiöpäällikkö Kari Aihinen kertoo jättävänsä pitkäaikaisen työpaikkansa ravintolan johdossa. 

– Kuten sanotaan, mies voi lähteä Savoysta, mutta Savoy ei koskaan miehestä, 14 vuotta ravintolan johdossa työskennellyt Aihinen kirjoittaa.

– Nyt on kuitenkin uuden aika mun elämässä ja lähden rakentamaan yrittäjänä omaa bisnestä ja tarinaa.

Noho Partnersin kanssa tehtävän yrityskaupan seurauksena Roster Turku siirtyy Aihisen omistukseen. Muista suunnitelmistaan Aihinen kertoo ilmoittavansa sitten, kun niiden aika on.

Uusi keittiöpäällikkö lupaa: Savoy palaa juurilleen

Noho Partnersin julkaiseman tiedotteen mukaan Aihisen paikan Savoyn keittiöpäällikkönä ottaa yli 20 vuotta maailmalla työskennellyt Helena Puolakka. 

Aiemmin Puolakka on toiminut keittiömestarina muun muassa Pierre Koffmanin La Tante Clairessa Lontoossa ja apulaiskeittiömestarina Pierre Gagnairen Hotel Balzacissa Pariisissa. Molemmilla on kolme Michelin-tähteä.

– Voin luvata, että muutoksia tulee, mutta huolissaan ei tarvitse olla. Pikemminkin sanoisin, että Savoy palaa juurilleen. Pääpaino tulee olemaan suomalaisissa raaka-aineissa. Tulemme tekemään huippuluokan suomalais-ranskalaista ruokaa pienellä venäläisellä vivahteella, Puolakka toteaa.

financialgroup

Noho Partners kertoo myös Suomeen syntyvän uuden ravintolayhtiön, Financier Groupin. Uuden yhtiön perustajina ja omistajina toimivat NoHo Partners ja uuden yhtiön johtoryhmän muodostava nelikko: Lontoosta Suomeen palaava keittiömestari Helena Puolakka, Ravintola Palacen keittiömestari Eero Vottonen sekä yrittäjät Saku Tuominen ja Jyrki Sukula.

Lisää aiheesta:

Kari Aihinen paljastaa uuden ravintolansa sijainnin: "Kerrassaan herkullisella paikalla"Korona muutti suunnitelmat – maailmalla menestynyt huippukokki Toni Toivanen avaa yllättäen ravintolan Helsinkiin: "Luovuutta, iloa ja energiaa keskelle haasteellista syksyä"Food Camp perustaa Suomeen ainutlaatuisen ruokaverkoston – yksinkertainen idea voi mullistaa tulevaisuuden syömisen: "Suomessa on aivan hirveän iso tarve sille"Yksi asia Suomessa löi Savoyn huippukokin ällikällä – karut seuraukset myös ravintolan asiakkaille: "Näkyy hinnoissa"Uusi keittiöpäällikkö kajosi helsinkiläisravintola Savoyn legendaarisimpaan annokseen, mutta yhdestä asiasta hän vaikenee: "Eihän siitä kukaan kokki oikein halua puhua"Finnjävel! Henri Alén ja Tommi Tuominen avaavat kaksi ravintolaa Helsinkiin – täysin poikkeuksellinen konsepti
Makuja
Financier Groupin johtoryhmän muodostavat Helena Puolakka, Eero Vottonen, Saku Tuominen ja Jyrki Sukula.Noho Partners

Tuoreimmat aiheesta

Makuja
  • 17:06
    Ruoka

    Vappu Pimiän mahtava hittikeitto: "Yksi arjen parhaista pelastajista"

  • 09:04
    Ruoka

    Kuinka monta grammaa puuroa pitäisi syödä aamupalaksi?

  • 07:34
    Ruoka

    Näitä yllättäviä ruokia et voi ostaa lounasedulla

  • Eilen09:03
    Ruoka

    Terveyshyödyt, joita saat syömällä puuroa

  • pe17:04
    Ruoka

    Parasta puuroa ikinä! Takuuvarma kaurapuuro, puurovohvelit ja muut hittiohjeet