Kaappaus keittiössä -ohjelmastakin tunnettu Kari Aihinen kertoo jättävänsä pitkäaikaisen työpaikkansa Savoy-ravintolassa ja siirtyvänsä muihin haasteisiin.
Torstaina Facebook-sivuilla julkaisemassaan päivityksessä ravintola Savoyn keittiöpäällikkö Kari Aihinen kertoo jättävänsä pitkäaikaisen työpaikkansa ravintolan johdossa.
– Kuten sanotaan, mies voi lähteä Savoysta, mutta Savoy ei koskaan miehestä, 14 vuotta ravintolan johdossa työskennellyt Aihinen kirjoittaa.
– Nyt on kuitenkin uuden aika mun elämässä ja lähden rakentamaan yrittäjänä omaa bisnestä ja tarinaa.
Noho Partnersin kanssa tehtävän yrityskaupan seurauksena Roster Turku siirtyy Aihisen omistukseen. Muista suunnitelmistaan Aihinen kertoo ilmoittavansa sitten, kun niiden aika on.
Uusi keittiöpäällikkö lupaa: Savoy palaa juurilleen
Noho Partnersin julkaiseman tiedotteen mukaan Aihisen paikan Savoyn keittiöpäällikkönä ottaa yli 20 vuotta maailmalla työskennellyt Helena Puolakka.
Aiemmin Puolakka on toiminut keittiömestarina muun muassa Pierre Koffmanin La Tante Clairessa Lontoossa ja apulaiskeittiömestarina Pierre Gagnairen Hotel Balzacissa Pariisissa. Molemmilla on kolme Michelin-tähteä.

