Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kanansiivet kannattaa grillata – näin onnistut täydellisesti

Dippikastikkeet maistuvat grillattujen kanansiipien seurana.
Dippikastikkeet maistuvat grillattujen kanansiipien seurana.Shutterstock
Julkaistu 10.08.2016 17:33

MTV LIFESTYLE

Fox News -sivuston ohjeilla kanansiivet paistuvat grillissä rapsakoiksi ja mehukkaiksi. 

Kanansiivet ovat edullista ja helppoa herkkua, joka kypsyy useimmissa kodeissa uunissa. Myös grillissä kanansiivistä saa valmistettua erityisen herkullisia. 

Kanansiivet kypsyvät vartissa

Kanansiipiin jätetty nahka suojaa lihaa siten, että ne eivät kuivu kovin helposti. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että siipien päällä ei ole erityisen paljon lihaa, joten ne kypsyvät noin vartissa.

Kanansiipien kohdalla ei tarvitse miettiä myöskään sitä, syntyykö paras lopputulos suoralla vai epäsuoralla lämmöllä – tämäkin siitä syystä, että nahka suojaa lihaa palamiselta. Siipiä kannattaa käännellä grillissä muutamaan otteeseen, kunnes niiden pinta muuttuu kullanruskeaksi ja rapsakaksi.

Siipien marinointikin on erityisen helppoa, sillä vähäinen ja ohut lihakerros siiven luiden päällä maustuu huomattavasti nopeammin kuin esimerkiksi kokonainen filee. Marinadeista kanansiiville sopivat hyvin kaikki perusmarinadit.

Lähde: Fox News

Lisää aiheesta:

Kesän nerokkain tapa valmistaa pakastepizza – huomattavasti rapeampi ja maukkaampi lopputulosTässäkö kesän monipuolisin grilliruoka? Näppärät valmistusvinkit takaavat onnistuneen lopputuloksenTämän jälkeen et enää osta kaupasta nahatonta broilerin rintafilettä!Nämä ruoat kannattaakin kypsentää mikrossa – terveellisempi lopputulosOle tarkkana kanansiipien kanssa – älä vaan tee tätä virhettäKypsä päältä, raaka sisältä? Yksinkertaisella niksillä saat aina sopivan kypsää broileria
BroileriGluteenitonMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Broileri
  • ma10:44
    Eläintensuojelu

    Järjestö: Monille broileri on enemmän ruoka kuin eläin

  • 6.7.17:27
    Ruoka

    Mausteseos, joka haastaa marinadit – tulee todella maukasta broileria!

  • 18.10.202218:50
    Ruoka

    Yllättävä niksi mehevän kanan valmistamiseen – "Se sulaa suussasi"

  • 20.08.201908:28
    Ruoka

    Jos rakastat kermaisia ja valkosipulisia ruokia, Janin nopea broileriresepti on sinulle: "Loistava lohturuoka, joka valmistuu helposti"

  • 17.07.201913:06
    Ruoanlaitto

    Vain 3 ainesosaa ja saat syntisen hyvää broileria – valmistuu vaivatta alle puolessa tunnissa