Kanadassa myydään melkoisen ainutlaatuista sipsipussia – sisältö taatusti yllättää

0:41 Oletko aina syönyt Pringlesejä väärin?
Oletko aina syönyt Pringlesejä väärin? Helppo kikka näyttää, miten sipsit saa ehjinä ulos Pringles-purkista!

Kanadassa sipsit kuuluvat oleellisesti myrskysäähän. Storm chips on paitsi yleisnimitys myrskyaikaan nautittaville herkuille, myös erillinen sipsimerkki, jonka tuotteessa on jotakin erikoista...

Video yllä: Oletko aina syönyt Pringlesejä väärin? Helppo kikka näyttää, miten sipsit saa ehjinä ulos Pringles-purkista!

Mikä olisikaan talvimyrskyn aikaan mukavampaa kuin käpertyä sohvalle hyvän kirjan ja herkkujen seuraan. Kanadassa myrskysäille on itse asiassa olemassa oma herkkunsa – nimittäin myrsyksipsit.

"Kun alueelle luvataan myrskyä, eniten vipinää on sipsihyllyllä"

Termi #stormchips nousi suosioon Twitterissä jo vuonna 2014. Ideana on varautua huonoon säähän hakemalla pussillinen perunalastuja – ja kansahan hakee.

– Kun alueelle luvataan myrskyä, eniten vipinää on sipsihyllyllä, joka yleensä puhdistetaan täysin, Narcity-sivusto muotoili vuonna 2019.

CBC:n vuonna 2017 haastatteleman tavarantoimittajan mukaan ei olisi tavatonta, jos sipsimyynti nousisi sään vuoksi jopa 50 prosenttia.

"Eikö kukaan ota tätä myrskyä vakavasti?", Katie ihmetteli täydellä sipsihyllyllä 2020. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Tältä näytti sipsihylly Newfoundlandissa vuonna 2020. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Storm Chips -pusseissa on useita eri makuja

Storm chips on paitsi yleisnimitys myrskyaikaan nautittaville herkuille, myös erillinen sipsimerkki. Storm Chips -pusseissa kuitenkin piilee ainutlaatuinen erikoisuus: niissä on useita eri makuja samassa pussissa.

Kyse ei siis ole pikkupusseista, jotka on pakattu yhteen isompaan – perunalastupussi on kirjaimellisesti täynnä lastuja, jotka maistuvat erilaisilta.

– Storm Chipsit ovat oudoin kanadalainen talvinaposteltava, Narcity-sivusto toteaa.

Myös esimerkiksi Herr's-merkki myy sipsipusseja, joiden sisälle on yhdistetty kolmea eri makua. Tässä pussissa kaikki sipsit on tosin maustettu kaikilla mausteseoksilla.

Brett kokeili myrskysipsejä: "En ole varma, mitä syön"

Esimerkiksi Brett Dinelli kertoi Twitterissä lokakuussa 2021 pääsevänsä ensimmäistä kertaa maistamaan Storm Chips -pussin sipsejä.

Brett kertoi lokakuussa 2021 pääsevänsä ensimmäistä kertaa maistamaan Storm Chipsejä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Kun pääsin sinne [kauppaan], minulle kerrottiin, että "myrskysipsit" ovat vain sipsejä, joita syöt (paljon) myrskyn aikana. Myöhemmin opin sen oikean jutun. Storm Chipsit sisältävät neljää eri sipsilaatua, jotka on sekoitettu samaan pussiin. Miksi kukaan tekisi näin? Brett kuvaili tapausta.

Hän päätti testata sipsit. Pussista löytyi tillisipsiä, viinietikkasipsejä sekä ketsuppisipsejä.

– Neljäs maku on barbecue. En ole varma, mitä syön, Brett kuvaili kokemusta.

Katso myös: Näin suljet sipsipussin tiiviisti, vain taittelemalla!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja