Arkipäivän tavallisin ongelma - mitä syödään? Vaimo nakkaa ohimennen ehdotuksen kala-tacosta. Nappaan kiinni. Morsian oli ajatellut kalaa suoraan pannulle ja kääräistä valmiin kuoren sisään. Mulla se ei käynyt mielessäkään. Maukkaan kala-tacon tekee itse alusta asti varsin nopeasti ja maku palkitsee.
Kalaksi valikoitui tällä kertaa turska ja kastikkeeksi chipotle-limemajoneesi. Kun mukaan laitetaan savuista ja chilistä maissia ja salaattia, täydellinen arki-illan pelastus on syntynyt.
HUOM! Kalaksi käy mikä tahansa vaalealihainen kala. Limessä kannattaa suosia luomua, koska kuori raastetaan.
VINKKI! Tsekkaa myös klassisempi Baja Fish Taco -resepti. Ja muut taco-reseptit.
Kala-tacot
2 hlölle
400 g vaalealihaista kalaa (turska, kuha, hauki…)
1,5 dl vehnäjauhoja
