Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kalataco karhunvadelmasalsalla ja pikkelöidyllä punakaalilla

Julkaistu 02.10.2018 20:18

Upean erilainen taco kauden raaka-aineista. Helppo tehdä ja hoituu alusta loppuun alle puolessa tunnissa.

Ostin torikojulta rasian karhunvadelmia ilman aavistusta, mitä niistä tekisin. Perjantai on meillä kalapäivä, joten googlailin ideaa yhdistää marjat fisuun. Löysinkin todella mielenkiintoisen taco-reseptin, jota muokkasin hiukan mieleisekseni. Syntyi ilahduttavan erilainen, upean värinen ja simppeli sesonki-taco, jolla hurmaat paatuneemmankin texmex-hirmun. Tarvinnee jatkossakin viritellä marjoista erilaisia salsoja!

PS. Tsekkaa myös muut tacoreseptit!

Kalataco karhunvadelmasalsalla ja pikkelöidyllä punakaalilla

Kala:
500 g vaalealihaista kalaa, esim. kuha, hauki, ahven, turska
1 limen mehu
2 rkl kasviöljyä
1 tuore, punainen chili
muutama korianterin varsin hienonnettuna
voita paistamiseen

Karhunvadelmasalsa:
100 g karhunvadelmia
0,5 limen mehu
ripaus suolaa
0,5 vihreä chili hienonnettuna

Pikkelöity punakaali:
1/4 punakaalia, hyvin ohueksi siivutettuna
0,5 limen mehu
1 tl valkoviinietikkaa
ripaus suolaa

tortilla-lättyjä (resepti)

OHJE:
Kala: Sekoita pienessä kulhossa limenmehu, öljy, chili ja korianteri. Kaadaseos kalan päälle ja anna marinoitua jääkaapissa 15 min.

Kaali: Sekoita ohuiden kaalisuikaleiden sekaan loput ainekset. Laita sivuun maustumaan.

Salsa: Sekoita ainekset varovasti yhteen.

Kuumenna paistinpannu. Laita pohjalle nokare voita ja paista kala kypsäksi. Paahda tai mikrota tortillalätyt. Palastele kala. Yhdistä kalapalat, salsa ja kaali tortillan sisään tai päälle tacoksi.

Lisää aiheesta:

Hedelmäiset nyhtöpossutacot pikkelöidyn chilin ja sipulin keraKalatacot habanero-salsallaHelpot kalatortillat chipotle-kermallaVarhaiskaalisalaatti juustolla ja pähkinöilläVälimerellinen kurpitsa-lihapataKala-taco chipotle-limemajoneesilla
tacokalatacoreseptimeksikolainenkaturuokakuhakuhatacosalsapikkelöintipunakaalipikkelöity

Tuoreimmat aiheesta

taco
  • 12.09.201915:10
    chili

    Hedelmäiset nyhtöpossutacot pikkelöidyn chilin ja sipulin kera

  • 11.11.201816:01
    carnitas

    Carnitas - nyhtöpossua kolakastikkeessa

  • 19.08.201820:24
    resepti

    Carne Asada -tacot Pico de Gallo -kastikkeella ja grillattu flat iron steak

  • 07.08.201819:09
    resepti

    Kalatacot habanero-salsalla

  • 20.06.201819:48
    kalataco

    Helpot kalatortillat chipotle-kermalla