Maistuisiko mustikkapiirakka? Katariinan kuuluisa Maisemamakahvilan raparperipiirakka maistuu ihanalta myös kesän marjasadosta valmistettuna. Testaa hittipiirakkaa mustikoista!
Videolla ohjeet Maisemakahvilan piirakan leipomiseen.
Olet varmasti jo kuullut Maisemakahvilan raparperipiirakasta, jota suomalaiset palvovat ja googlaavat vimmatusti aina kevään tullen.
Lue myös: Katariinan raparperipiirakka on järjetön hitti ja reseptin haluavat kaikki: "Helppo tehdä ja onnistuu aina"
Hittipiirakan resepti lähti aikoinaan leviämään, kun Hämeenkyrössä suosittua kesäkahvilaa pitävä Katariina Pylsy antoi sen Kotiliesi-lehdelle.
Pylsy oli itse oppinut reseptin opiskellessaan Karkun emäntäkoulussa. Koulussa piirakka valmistettiin omenoista, mutta Katariinan kahvilassa siitä kehittyi entistä parempi, kun kun siihen päätyi täytteeksi onnellisen sattuman kautta raparperia.
– Maisemakahvilan raparperipiirakka on helppo tehdä ja onnistuu aina. Sitä ei voi mokata! Piirakka on ihanan kostea ja mehevä, Pylsy perusteli piirakan suosiota.