Kahvilalla erikoinen tapa tarjoilla voileipiä – asiakkaat ihmeissään: ”Onko se tilattu Ikeasta?”

redditleipä
Redditissä jaettu kuva erikoisesta leivästä on herättänyt paljon keskustelua. Shutterstock, Reddit

Voileipä on ruokalaji, jota on lähes mahdoton mokata. Australian Sydneyssä sijaitsevalle kahvilalle on kuitenkin viime aikoina satanut runsaasti palautetta juuri kyseisen ruokalajin vuoksi.

Kun tilaat voileivän, sinulla on usein selkeä mielikuva siitä, mitä saat. Aivan kuten moni muukin olisi tehnyt, erään kahvilan asiakas kuvitteli voileivän tilattuaan saavansa eteensä kaksi leipäviipaletta, joiden välissä on täytettä.

Tämän mielikuvan sijaan hänen eteensä saapui kaksi pahvilaatikkoa, joista toisesta löytyi leipää, toisesta täytteitä. Koko komeus oli kruunattu kulhollisella sinappia.

Kahvilan listalta löytyvää 17 Australian dollarin, eli noin 10 euron arvoista tuotetta ei asiakkaiden mielestä voi kutsua voileiväksi lainkaan. 

"Tyhmin asia kuvassa on tuo typerä mansikka"

Kuva on herättänyt Reddit-käyttäjien keskuudessa runsaasti keskustelua.

– Jos haluaisin kasata voileipäni itse, pysyisin kotona ja tekisin sen siellä, eräs kuvaan kommentoinut käyttäjä toteaa.

– Onko se tilattu Ikeasta? toinen kyselee.

Osa kommentoijista on kiinnittänyt huomiota leivän muotoon, osa taas sen outoihin täytteisin. Ihmisten mielestä oudoin täyte leivässä ei suinkaan ole suolakurkku tai sinappi.

– Tyhmin asia kuvassa on tuo typerä mansikka!

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun voileipä herättää ihmisissä tunteita. Aiemmin tänä syksynä kohua ovat herättänee muun muassa surulliseksi kuvailtu pekonvoileipä ja ABC:lta ostettu kolmioleipä

Lähde: News.com.au

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja