Kahvilaketju lanseerasi uuden kahvin – sai osakseen armotonta pilkkaa: ”Onnea, olette keksineet mustan kahvin”

Näin teet maistuvan munakahvin kotona 0:47 Näin teet maistuvan munakahvin kotona

Kahvilaketjun uusi lanseeraus on aiheuttanut epäuskoa ja huvitusta. Katso yllä olevalta videolta, miten valmistat kotona trendikkään munakahvin.

Brittiläinen kahvilaketju Costa Coffee on lisännyt listoilleen uuden kahvin nimeltä "flat black". Lopputuloksena ketju on saanut osakseen runsaasti pilkkaa.

Flat black -kahvi on yksi tuote Flat Family -sarjassa. Vaikka kyseessä voisi olla jokin kekseliäs tapa tehdä rinnakkaistuote flat white -nimiselle espressoa ja maitoa sisältävälle kahvijuomalle, kahvinsa tuntevat ihmiset ovat huomauttaneet, että uudella juomalla on hieman liikaa yhtäläisyyksiä täysin tavallisen mustan americano-kahvin kanssa. 

"Onnea, olette keksineet mustan kahvin"

Näin ihmiset suhtautuivat Twitterissä uutuusjuomaan.

"Costa on alkanut myydä "flat blackia". Onnea, tyypit, olette keksineet mustan kahvin." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Flat black?!! Älä viitsi, Costa, ketä yrität huijata?" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Costa Coffee on niin omahyväinen uuden "flat blackinsa" kanssa. Jos ihmettelitte: Se on vain hieman pienempi kuin tavallinen americano."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Costan "flat black" hämmentää minua. Jos flat white on espresso höyrytetyn maidon kanssa (ei vaahtoa), niin flat black on espresso veden kanssa? Se on americano, eikö vain? Tämä on kuin jos Apple tekisi kuumia juomia. Se on vain musta kahvi, hitto vie."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Costa Coffee puolustautuu Twitterissä todeten, että flat black on americanoa vahvempi kahvi, sillä siinä on enemmän espressoa.

Lähde: Independent

***

Näin kahvi ei läiky kupista 0:26

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.