Kahvikupissa ikävä solvaus – koulutyttö järkyttyi Starbucksissa

starbucks
Kuvituskuva Shutterstock, toisen kuvan lähde Facebook. Shutterstock / Facebook

Koulutyttö järkyttyi haettuaan Starbucksista kupillisen kuumaa juomaa.

Teigahn Sangster, 11, kertoo järkyttyneensä saatuaan edinburghilaisen Starbucksin baristalta Caramel Frappuccinonsa. Tyypillisesti Starbucksissa kupin kylkeen kirjoitetaan asiakkaan nimi, mutta Sangsterin kupissa luki 'fat', lihava.

Tytön äiti, Dionne Ford, on raivoissaan tyttärensä puolesta. Loukkaantunut tyttö soitti äidilleen, mutta kun tämä pyysi tuomaan kupin nähtäväksi, lannistunut Sangster vastasi tälle: "Ei sillä ole väliä, minä olen lihava."

– Hän on pitkä ikäisekseen, ja kehittynyt jo, mutta hän ei ole lihava millään muotoa, äiti sanoo. Sangster on normaalia kokoa 38, ja painaa 57 kiloa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olin shokissa, kun näin, mitä siihen oli kirjoitettu. Kun istuimme alas, ystäväni huomasi sen ensin, ja sanoi "tuo on törkeää". Olin nolostunut, järkyttynyt ja vihainen siitä, tyttö totesi Daily Mailille.

Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun Sangster oli päässyt kahvilareissulle ilman aikuista. Alunperin reissu sai tytön tuntemaan olonsa aikuismaiseksi, mutta teksti kahvikupissa sai tämän vain toivomaan kotiin pääsyä.

Starbucksilta kerrotaan, että kyseessä ei ole kahvilaketjun mukainen toiminta, ja ketju onkin vahvistanut tutkivansa tapausta.

Kyseessä voi kuitenkin olla paljon melua tyhjästä. Esimerkiksi Daily Mailin Facebook-sivustolla lukijat arvelevat sanan 'fat' tarkoittavan tässä yhteydessä kahvissa käytettävän maidon rasvapitoisuutta.

Lähde: Daily Mail

***

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja