Moni meistä lorauttaa kahvin sekaan maitoa, mutta aivan kaikissa tilanteissa se ei kannattaisi. Lue, milloin kahvi kannattaa mieluummin nauttia mustana, milloin taas pieni loraus maitoa on paikallaan.
Videolla barista näyttää, kuinka syntyy trendikäs punajuurikahvi.
Kahvi sisältää terveydelle tärkeitä antioksidantteja, jotka tutkitusti auttavat pienentämään niin syöpä- kuin sydänkohtauksen riskiä. Aiemmissa tutkimuksissa kahviin lisättävän maidon on todettu vähentävän kahvin antioksidantti- ja polyfenolipitoisuutta, mutta Nestlen tuore tutkimus on asiasta eri.
Tulosten mukaan kahvista saa yhtä paljon tärkeitä yhdisteitä riippumatta siitä, juoko kahvin mustana vai maidolla.
Antiosidantit ja polyfenolit eivät ole kuitenkaan ainoita asioita, joihin lisätty maito vaikuttaa. Seuraavat kohdat kannattaa ottaa huomioon, jos tapanasi on lisätä kahviisi reilu loraus maitoa.

