Kahvi-arvoitus hämmentää somessa: Osaatko ratkaista?

Läikkynyt kahvi
Kuvituskuva. Colourbox

Sosiaalisessa mediassa leviää nyt kinkkinen kahvipulma.

Erilaiset mielipiteitä jakavat ja aivojumppaa vaativat kuva-arvoitukset ovat viime vuosina nostaneet suosiotaan sosiaalisessa mediassa. Muistatko esimerkiksi internetiä kohauttaneen mekko-gaten: ihmiset väittelivät, onko tässä kuvassa näkyvä mekko valko-kultainen vai sini-musta.

Tällä kertaa Twitterissä leviää huimaa vauhtia kahvi-arvoitus, jossa pitää tietää, mikä kuvassa näkyvistä kahvikupeista täyttyy ensimmäisenä – ja mitkä kupit täyttyvät sen jälkeen. Osaatko sinä ratkaista pulman: missä järjestyksessä kahvikupit täyttyvät?

Yllättävän moni on vastannut ainakin Twitterissä väärin.

Vinkki: Pulma ei ole niin kinkkinen, miltä se aluksi vaikuttaa. Jos haluat tietää oikean vastauksen, skrollaa sivua alaspäin.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Oikea vastaus: Ensimmäisenä kahvi menee kuppiin numero 5. Itse asiassa se on ainoa kuppi, johon kahvia edes päätyy, sillä kaikki muut tiet kahvikuppeihin ovat suljetut. Kuva selventää asiaa:

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja