Kahden ainesosan yllättävä yhdistelmä – kokeile pannukakkua uudella tapaa!

hellapoliisin punajuuri-homejuustopannari
Punajuuri ja homejuusto yhdistyvät herkullisessa pannarissa. Hellapoliisi

Hellapoliisin reseptillä valmistat maukkaan suolaisen pannukakun.

– Punajuuren ja homejuuston liitto on mainio, vinkkaa ruokabloggaaja Hellapoliisi eli Kati Jaakonen Makuja.fille.

Valmista siis näistä kahdesta mausta herkullinen suolainen pannukakku ja tarjoa illanistujaisissa tai iltapalana.

Hellapoliisin punajuuri-homejuustopannari

uunipellillinen

1/2 dl punajuurimehua
1/2 l maitoa
4 munaa
1 1/2 tl vähäsuolaista Herbamarea
5 dl vehnäjauhoja
1/2 dl rypsiöljyä
100 g kylmäsavuhärkää
100 g herkkusieniä
170 g homejuustoa
2–4 valkosipulinkynttä

Mittaa punajuurimehu ja maito kulhoon. Riko joukkoon munat.

Sekoita joukkoon Herbamare ja vehnäjauhot, sekä rypsiöljy.

Anna taikinan turvota noin puoli tuntia.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipellille.

Hienonna kylmäsavuhärkä ja ripottele taikinan päälle kauttaaltaan. Hienonna tai viipaloi herkkusienet ja ripottele päälle. Murusta homejuusto ja ripottele pinnalle.

Lisää lopuksi hienonnetut valkosipulinkynnet.

Paista 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia tai kunnes pinta on kiinteä ja kauniin värinen.

Tarjoa mielellään lämpimänä.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!