Kääretortusta näppärästi näyttävä leivos! Kokeile Katin gluteenitonta herkkua

Kananmunan valkuaisen ja keltuaisen erottelu: Pidä mielessä tärkeä seikka! 0:40 Kananmunan valkuaisen ja keltuaisen erottelu: Pidä mielessä tärkeä seikka!
KATSO VIDEO: Kananmunan valkuaisen ja keltuaisen erottelu: Pidä mielessä tärkeä seikka!

Perunajauhoista valmistuva gluteeniton kääretorttu taipuu myös näyttäväksi leivonnaiseksi.

Jos kaipaat raikaista tarjoiltavaa pääsiäispöytään tai kevään muihin juhliin, kokeile näitä sitruuna-marenkileivoksia!

Gluteenittomasta kääretorttupohjasta syntyvä leivonnainen on Hellapoliisina tunnetun Kati Jaakosen käsialaa. 

– Sitruuna-marenkileivokset sopivat kevään juhlahetkeen. Voit valmistaa kääretortun jo tarjoilua edeltävänä päivänä, jolloin siitä tulee entistä maukkaampi, Kati vinkkaa.

Kääretorttuviipaleet kruunataan itse tehdyllä marengilla. Marengin valmistamista varten kanamunan valkuaiset ja keltuaiset täytyy erotella. 

Katso jutun yllä olevalta videolta vinkki kananmunan valkuaisen ja keltuaisen erotteluun ja nappaa sitruuna-marenkileivosten ohje: Sitruuna-marenkileivokset – gluteeniton leivonnainen kevään juhliin

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!