"Juustoinen, paneroitu ja rasvassa tiristetty" – oletko jo kokeillut tätä helppoa ja supermaukasta broileriruokaa?

Kokeile Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnusen lempi lohturuokaa, joka valmistuu tällä kertaa grillissä. 

– Parmesaanikana kuuluu lohturuokasuosikkeihini. Juustoinen, paneroitu ja rasvassa tiristetty broilerifilee on helppo ja supermaukas. Tässä sitä mukaileva versio grillistä, Sivumaku-ruokablogia pitävä Jani Kinnunen kirjoittaa.

Kyseessä on Kinnusen mukaan normaaliin paistinpannulla valmistettuun parmesaanikanaan verrattuna hitusen kevyempi, hitusen toisella tapaa maukas, mutta ihan yhtä helppo ruoka. 

Katso grillatun parmesaanikanan resepti Sivumaku-blogista.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!