"Juustoinen, paneroitu ja rasvassa tiristetty" – oletko jo kokeillut tätä helppoa ja supermaukasta broileriruokaa?
Kokeile Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnusen lempi lohturuokaa, joka valmistuu tällä kertaa grillissä.
– Parmesaanikana kuuluu lohturuokasuosikkeihini. Juustoinen, paneroitu ja rasvassa tiristetty broilerifilee on helppo ja supermaukas. Tässä sitä mukaileva versio grillistä, Sivumaku-ruokablogia pitävä Jani Kinnunen kirjoittaa.
Kyseessä on Kinnusen mukaan normaaliin paistinpannulla valmistettuun parmesaanikanaan verrattuna hitusen kevyempi, hitusen toisella tapaa maukas, mutta ihan yhtä helppo ruoka.
Katso grillatun parmesaanikanan resepti Sivumaku-blogista.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka