Juo kaksi lasillista illassa ja laihdu – painonhallinta ei ole koskaan ollut helpompaa

viini
Kaksi lasia viiniä ennen nukkumaanmenoa on laihdutuksen kannalta optimaalisin määrä. Shutterstock

Unohda vähäkaloriset ja rajoittavat dieetit! Riittää, kunhan nautit muutaman viinilasillisen ennen nukkumaanmenoa. 

Hyviä uutisia kaikille niille, jotka valitsevat mieluummin viinilasillisen juoksulenkin sijaan. Tutkimuksen mukaan ennen nukkumaanmenoa juodut viinilasilliset voivat nimittäin tehostaa laihtumista tai ainakaan helpottaa huomattavasti painonhallintaa. Mitä siis vielä odotat? 

Viini voi auttaa polttamaan rasvaa

Mihin viinin teho sitten perustuu? Viini sisältää resveratroli-nimistä yhdistettä, jolla on vaikutusta erilaisten sairauksien torjunnassa. Tämä antioksidantti voi auttaa myös laihtumaan muuttamalla valkoista rasvakudosta beigeksi rasvaksi. 

Valkoinen rasvakudos muuttaa energiaa vararavinnoksi, kun taas beige puolestaan muuttaa sitä lämmöksi. Beige rasva auttaa siis laihtumaan ja pysymään lämpimänä. Tutkimuksen mukaan viiniä iltaisin nauttivat ovatkin erittäin suurella todennäköisyydellä normaalipainoisia. 

Tämän yhdisteen todettiin myös tukahduttavan ruokahalua. Viinilasillisen nauttiminen voi siis auttaa sinua sortumasta ylimääräisiin herkkuihin tai yöpaloihin. Jos viinin juominen ei tunnu sinun jutultasi, voi tätä uskomattomalta kuulostavaa yhdistettä nauttia myös mustikoita, mansikoita ja viinirypäleitä syömällä. 

VIDEO: Oletko jo tutustunut siihen, kuinka viini päätyi aikoinaan ruokapöytiimme? 

Lähde:

Purewow
Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat