Jokaisella on oma tapansa tehdä ja nauttia juustovoileipiä, mutta tämän julkkiskokin vinkin jälkeen saatat muuttaa tapojasi.
Videolla esitellään näppärä niksi leivän leikkaamiseen.
Australialainen tv-kokki Justine Schofiel paljastaa Dailymail-sivustolle reseptin täydellisiin juustovoileipiin. Vaikka leipien tekeminen saattaa vaikuttaa melko yksinkertaiselta puuhalta, naisen mukaan on olemassa kaksi ainesosaa, jotka nostavat tämän sulavaa ja tahmeaa juustoa sisältävän herkun aivan uuteen ulottuvuuteen.
– Minun salaiset ainesosani… muskottipähkinä ja Dijon-sinappi. Ne sopivat täydellisesti yhteen pähkinäisen juuston kanssa, Schofiel paljastaa.
Kokki ei myöskään tyydy ainoastaan lisäämään leipien väliin juustoviipaleita, vaan valmistaa leipien täytteeksi bechamel-kastikkeen, jonka hän maustaa juustoraasteen lisäksi näillä kahdella salaisella ainesosalla. Lopuksi koko komeus paistetaan pannulla ja viimeistellään uunissa. Vaikka työvaiheita on useampi, lopussa sinua odottaa mehukkaampi ja suussa sulavampi leipä kuin koskaan osasit odottaa.
