Jouluostoksille mihin kellonaikaan tahansa! HOK-Elanto pitää kaikki Prismat auki joulunalusviikolla 24/7

Prisma S-ryhmä ostoskärryt
Prismoissa voi hoitaa jouluostoksia mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. All Over Press

Joulunalusviikolla kaikki osuuskauppa HOK-Elannon kaksitoista Prismaa pitävät ovensa avoinna vuorokauden ympäri. 

Jouluostokset voi nyt hoitaa joulunalusviikolla 17.–24.12 mihin aikaan vuorokaudesta kaikissa HOL-Elannon Prismoissa. 

– Asiakkailla on meidän toiminta-alueellamme toiveita ja tarpeita arjen helpottamiseen muun muassa joustavampien aikataulujen muodossa. Joulun alla nämä tarpeet ovat aiempien kokemustemme mukaan korostuneet, HOK-Elannon Prisma-ketjun johtaja Anu Tuomaala linjaa.

Kokeilulla tasoitetaan ruuhkia

HOK-Elannon pysyvään 24/7 -verkostoon kuuluu tällä hetkellä 21 myymälää; neljä Prismaa, viisi S-marketia ja 12 Alepaa. Joulunalusviikolla ympärivuorokautista aukioloa testataan koko HOK-Elannon alueella.

– Jouluaatto on tänä vuonna maanantaina, ja joulua edeltävät viikonloput voivat olla hurjan ruuhkaisia. Aukioloaikoja laajentamalla uskomme ruuhkien tasoittuvan, Tuomaala jatkaa.

Työvuorot suunnitellaan hyvässä yhteistyössä henkilökunnan kanssa. Asiakkaiden lisäksi myös henkilökunta on Tuomaalan mukaan ottanut uudet aukiolot hyvin vastaan.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!