Joulun uutuusjuomien joukossa erikoisuus – maistuu kuohuvan ystäville

Glögi on yksi sokeripitoisimmista alkoholijuomista.
Shutterstock

Ota selvää, millaisia joulujuomauutuuksia tänä vuonna on saatavilla kylmien iltojen iloksi!

Alkon hyllyille saatiin tänäkin vuonna juomia, jotka sopivat erityisen hyvin joulun aikaan. Yksi näistä uutuustuotteista on juoma, jossa yhdistyy glögi ja kuohuviini.

Joulun alla Alkojen valikoimaan otetaan juomia, jotka sopivat talven odotetuimpien pyhien tunnelmaan. Makuja.fi kokosi yhteen Alkon vuoden 2015 mielenkiintoisimmat juomatulokkaat.

Glöet

Yksi vastikään alkojen hyllyille saapunut juomauutuus on Glöet, jossa yhdistyvät kuohuviini ja glögi. Aromatisoitu kuohuviini on maustettu perinteisin jouluisin mauin appelsiinin, sitruunan, kanelin, inkiväärin, vaniljan ja rusinoiden aromeilla.

Blossa’15

Blossa-glögistä on vuosittain saatavilla aina uutta, tarkkaan harkittua makua. Vuonna 2015 Blossan matka maailman ympäri jatkuu, ja tämän vuoden Earl Grey -teehen liittyvän teeman mukaisesti maustetun glögin makumaailma vie Lontooseen.

Caliterra Reserva Shiraz -jouluviini

Alkojen hyllyille on saapunut myös kestävän kehityksen periaatteilla tuotettu chileläinen viini. Tätä Shirazia myydään Alkoissa jouluaattoon saakka.

Antiche Terre Valpolicella Ripassa Christmas Wine

Joulun kausituotteeksi on otettu Alkoihin myös Valpolicella Ripasso, joka on myynnissä jouluaattoon asti.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja