Mainos
Mainos

Joulukinkun kuorrutus: Hyvä, helppo ja perinteinen tapa kuorruttaa kinkku

Kinkun kuorrutus syntyy helposti keltuaisesta, sinapista ja korppujauhosta. HK:n ruokasisältöjen tuottaja ja kokki Tero Honkaniemi näyttää videolla, miten joulukinkun kuorruttaminen tehdään oikeaoppisesti.

Kun joulukinkku on paistettu, on aika kuorruttaa joulupöydän päätähti. Kinkkua paistetaan kuorrutteen kera 225-250 asteisessa uunissa noin kymmenisen minuuttia, kunnes kinkun pinta on kauniin kullanruskea.

Kinkun kuorrutukseen tarvitset: 1 munankeltuaisen, 1 desilitran sinappia ja korppujauhoja. 

Katso videolta tarkemmat ohjeet!

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja