Joulukinkun kuorrutus: Hyvä, helppo ja perinteinen tapa kuorruttaa kinkku
Julkaistu
Kinkun kuorrutus syntyy helposti keltuaisesta, sinapista ja korppujauhosta. HK:n ruokasisältöjen tuottaja ja kokki Tero Honkaniemi näyttää videolla, miten joulukinkun kuorruttaminen tehdään oikeaoppisesti.
Kun joulukinkku on paistettu, on aika kuorruttaa joulupöydän päätähti. Kinkkua paistetaan kuorrutteen kera 225-250 asteisessa uunissa noin kymmenisen minuuttia, kunnes kinkun pinta on kauniin kullanruskea.
Kinkun kuorrutukseen tarvitset: 1 munankeltuaisen, 1 desilitran sinappia ja korppujauhoja.
Katso videolta tarkemmat ohjeet!
Aiheeseen liittyvää:
Lue myös:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa