Joulukinkun kuorrutus: Hyvä, helppo ja perinteinen tapa kuorruttaa kinkku

2:30 Joulukinkun kuorrutus – kokki näyttää, miten joulukinkku viimeistellään paiston jälkeen

Kinkun kuorrutus syntyy helposti keltuaisesta, sinapista ja korppujauhosta. HK:n ruokasisältöjen tuottaja ja kokki Tero Honkaniemi näyttää videolla, miten joulukinkun kuorruttaminen tehdään oikeaoppisesti.

Kun joulukinkku on paistettu, on aika kuorruttaa joulupöydän päätähti. Kinkkua paistetaan kuorrutteen kera 225-250 asteisessa uunissa noin kymmenisen minuuttia, kunnes kinkun pinta on kauniin kullanruskea.

Kinkun kuorrutukseen tarvitset: 1 munankeltuaisen, 1 desilitran sinappia ja korppujauhoja. 

Katso videolta tarkemmat ohjeet!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja