Jouluinen säilyketuote saa vatsasi heittämään volttia – tätä helpommalla ja halvemmalla et jouluaterian kassa pääse!

Jouluruoka 3
Jouluhössötystä välttelevät voivat nauttia aterian yhdestä purkista. Shutterstock

Jos keittiössä hikoilu ei ole sinun juttusi, tämä ateria taatusti on! ”Christmas Tinnerin” avulla saat koko jouluaterian yhdessä säilyketölkissä.

Jouluateria lihoineen, perunoineen ja jälkiruokineen kuulostaa todella hyvältä, mutta mitä sanoisit, jos yhdeksän ruokalajin jouluateria tarjoiltaisiin yhdestä purkista?

Säästä itsesi vaivalta ja tiskeiltä

Christmas Tinner -säilykepurkki sisältää kerroksittain munakasta ja pekonia, lihapiirakoita, kalkkunaa ja perunoita, kastiketta, leipäkastiketta, karpalokastiketta, täytettyjä ruusukaaleja, paahdettuja porkkanoita ja palsternakkaa. Pohjimmaisena purkista löytyy jälkiruoka, jouluvanukas.

Jokainen kerros on käsitelty liivatteella ennen purkkiin lisäämistä, jonka ansiosta ruokalajit eivät sekoitu toisiinsa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Peliyhtö GAME:n käsialaa purkki on sisältöönsä nähden edullinen, 1,99 puntaa eli noin 2,20 euroa. Helppouden ja edullisuuden lisäksi purkki säästää sinut myös tiskeiltä.

Purkki lanseerattiin muutama vuosi sitten sen jälkeen, kun selvitys kertoi brittiläisten viettävän joulunpyhät mieluiten pelikonsolin äärellä. Tämän purkin avulla sinun ei välttämättä tarvitse poistua ruudun äärestä ainakaan syömään. 

Lähde: Yahoo

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja