Jouluinen pikapizza valmistuu minuuteissa – täydellinen makupari glögin kaveriksi!

Pizzanäkkäri 1:20 Pizzanäkkäri
Pizzanäkkärin valmistaminen on helppoa ja nopeaa!

Näkkileipäpizza on äärimmäisen helppo välipala, joka sopii erinomaisesti yhteen esimerkiksi glögin kanssa.

Näkkileipäpizza on yksinkertainen herkku, sillä siihen tulee vain neljää ainesosaa ja se valmistuu pikaisesti kymmenessä minuutissa. Voit tarjota pizzat sellaisenaan tai jouluisissa illanvietoissa glögin kanssa.

Näkkäripizza (4 hengelle)

4 pyöreää näkkileipää
60 g sinihomejuustoa
0,5 dl saksanpähkinöitä
2 ruokalusikallista viikunahilloa

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Aseta uunipellille leivinpaperi ja sen päälle näkkärit. Levitä sinihomejuusto näkkileipien päälle.

Pilko pähkinät karheaksi rouheeksi. Ripottele marmeladia leiville ja sirottele päälle pähkinämurua. Gratinoi näkkäripizzoja uunissa noin viisi minuuttia tai kunnes juusto on hieman sulanut.

Koristele näkkärit tuoreilla yrteillä, kuten timjamilla tai rosmariinilla.

Lähde: Alt om mat

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.