Jouluinen pikapizza valmistuu minuuteissa – täydellinen makupari glögin kaveriksi!
Näkkileipäpizza on äärimmäisen helppo välipala, joka sopii erinomaisesti yhteen esimerkiksi glögin kanssa.
Näkkileipäpizza on yksinkertainen herkku, sillä siihen tulee vain neljää ainesosaa ja se valmistuu pikaisesti kymmenessä minuutissa. Voit tarjota pizzat sellaisenaan tai jouluisissa illanvietoissa glögin kanssa.
Näkkäripizza (4 hengelle)
4 pyöreää näkkileipää
60 g sinihomejuustoa
0,5 dl saksanpähkinöitä
2 ruokalusikallista viikunahilloa
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
Aseta uunipellille leivinpaperi ja sen päälle näkkärit. Levitä sinihomejuusto näkkileipien päälle.
Pilko pähkinät karheaksi rouheeksi. Ripottele marmeladia leiville ja sirottele päälle pähkinämurua. Gratinoi näkkäripizzoja uunissa noin viisi minuuttia tai kunnes juusto on hieman sulanut.
Koristele näkkärit tuoreilla yrteillä, kuten timjamilla tai rosmariinilla.
Lähde: Alt om mat
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti