Joulu on jo ovella! Hittiglögin uusi maku paljastettiin – tässä on Blossa 2019

Blossa 2019 glögi
Blossa 19. Kuvituskuva. Altia /Shutterstock

Glögifanien pitkä odotus palkittiin tiistaina, kun suositun vuosikertaglögin Blossan vuoden 2019 maku paljastettiin.

Vaikka jouluun on vielä useampi kuukausi aikaa, yksi lähestyvän juhlapyhän varmimmista merkeistä on vuosikertaglögi Blossan lanseeraus. Uutta vuosikertamakua odotetaan joka vuosi jännityksellä.

Tiistaina glögifanien odotus palkitiin ja uusi Blossa 2019 julkistettiin. Tämän vuotinen Blossa maistuu passionhedelmältä, hibiskuksen kukalta, kahvilta ja kookokselta.  Juoman nimi on Blossa 19 Aloha.

Vuosikertaglögeillä sama suunnittelija jo 16 vuotta

Kerroimme jo viime vuonna, kuinka Blossan Chief Blender Åsa Orsvärn on suunnitellut vuosikertaglögejä aina vuodesta 2003 saakka.

Uusien makujen luominen ei ole mikään helppo homma, sillä joka vuosi uuden maun tulee yllättää positiivisesti.  Juoman tulee poiketa riittävästi aiemmista vuosikerroista. Blossa tekee vuosittain makumatkan maailman eri kolkkiin, ja uuden maun pitääkin mukailla kyseisen maan maku-ja maatrendejä.

Viime vuonna Blossa 2018 haki inspiraationsa Italiasta ja maistui suositulta Limoncello-likööriltä. Mangolta, juustokuminalta ja chililtä maistunut Blossa 2017 sai puolestaan alkunsa Intian maustemarkkinoilta. Vuonna 2016 variksenmarjoja sisältänyt glögi palasi juurilleen länsinaapurimme havumetsiin, kun taas vuonna 2015 saatiin maistella klassisen englantilaisteen, Earl Greyn, makuista glögiä. Vuonna 2014 makumatka vei Ranskan Provenceen, kun Blossassa maistui laventeli ja akaasiahunaja.

Lähde: Viinimaa

***

Näin valmistat trendikkään glögidrinkin:

0:28

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja