Jos sinulla on mitä tahansa marjoja, tee tämä piirakka – ei muutu enää helpommaksi!

3:00 Näin teet herkullisen Maisemakahvilan raparperipiirakan
KATSO MYÖS VIDEO: Myös Maisemakahvilan piirakka on varma hitti. Testaa suosittu ohje ja vaihda raperperit vaikka omenoiksi tai marjoiksi.

Kävitkö puolukkametsässä, vai onko sinulla vielä kenties mustikoita, herukoita tai vadelmia? Sujauta ne kaikkien aikojen helpoimpaan marjapiirakkaan, joka on hitti vuodesta toiseen. 

Superhelppo marjapiirakka valmistuu käden käänteessä, eikä vaadi sen kummempia leivontavälineitä. Kesä- ja syyssesonkiin sopiva marjapiirakka kannattaa nyt valmistaa esimerkiksi tuoreista puolukoista. Piirakka onnistuu kuitenkin vallan hvin myös pakastemarjoista.

Kokki Marcos Gois valmisti herkullisen marjapiirakan alun perin Huomenta Suomen Makujen aamu -ohjelmassa syyskuussa 2017. Gois käytti piirakkaan tuolloin juurikin puolukoita.

– Jos et pidä puolukoista, voit korvata ne myös esimerkiksi mustikoilla tai omenoilla, Gois vinkkasi tuolloin.

Helposta piirakkareseptistä muodostui tuolloin nopeasti hitti MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla, ja lukijat rakastavat sitä edelleen.

Marjapiirakan valmistamiseen ei tarvita vatkainta tai mitään muutakaan sen ihmeellisempää työvälinettä. 


Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran syyskuussa 2021.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja